banner388

Evlenmeyi reddedince öldürülen 16 yaşındaki kız defnedildi...

Samsun’da kendisiyle evlenmek isteyen 41 yaşındaki akrabasını reddedince tabancayla vurulan 16 yaşındaki kız annesiyle aynı gün defnedildi.

Evlenmeyi reddedince öldürülen 16 yaşındaki kız defnedildi...

Samsun’da kendisiyle evlenmek isteyen 41 yaşındaki akrabasını reddedince tabancayla vurulan 16 yaşındaki kız annesiyle aynı gün defnedildi.

18 Ağustos 2021 Çarşamba 18:44
Evlenmeyi reddedince öldürülen 16 yaşındaki kız defnedildi...

Samsun’un Terme ilçesine İstanbul'dan fındık toplamak için gelen anne ve kız hayatını kaybetti. 41 yaşındaki Erkan Arslantürk, evlenmek istediği 16 yaşındaki dayısının kızı Ebru Arslantürk’ün evine giderek yengesi ve kuzeniyle tartışma yaşadı. Tartışmanın büyümesiyle yanındaki tabancayı ateşleyen Erkan Arslantürk, yengesi Hacer Arslantürk’ü ve kuzeni Ebru Arslantürk’ü vurdu. Hacer Arslantürk olay yerinde hayatını kaybederken, kızı Ebru Arslantürk ise kurşunun kafasına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Ağır yaralı genç kız kaldırıldığı OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.



Arslantürk ailesinin 5 çocuğundan en küçükleri olan 16 yaşındaki Ebru’nun cenazesi hastanedeki işlemlerin ardından Terme’nin Emiryusuf Mahallesi’ndeki evine getirildi. Olayda hayatını kaybeden anne Hacer Arslantürk bugün öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazıyla toprağa verilirken, genç kızın naaşı ise aynı gün içerisinde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazıyla defnedildi.



Bir günde çifte acı yaşayan aile, acılarını şu sözlerle ifade etti:
“Bir cani, ailemizin 2 canını kopardı bizden. İçimiz yanıyor, yüreğimiz kavruluyor. Öğlen annemizi, ikindi de ise en küçük kardeşimizi toprağa verdik. Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermesin. Kimse evlat acısıyla, anne acısıyla sınanmasın. Devletimizden isteğimiz suçlunun en ağır şekilde cezalandırılmasıdır. Bu olaylara örnek teşkil edecek cezalar verilmesini istiyoruz.”

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mesut 2021-08-19 10:59:58

İdam gelecek, başka yolu yok. aksi takdirde eşgıyalar, zorbalar, magandalar her geçen gün artar. Bunun önüne geçmenin tek yolu ceza kanununun yeniden düzenlenip, idam başta olmak üzere çok ağır cezaların getirilmesi. ülke yönetirken, milletin refahı, huzuru ve güvenliği ön planda olmalı. Aksi takdirde kimse kimse ülke yönetiyorum demesin.