banner388

Erdoğan Tok 'Herşey Gelecek için'

Semt Spor Merkezi Projesi genelinde mahallere yeni tesisler, çocuk parklarını kazandırmış olan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 1.5 milyona mal olmuş olan 7 çocuk parkı, halı sahalar ve spor kompleksinin başlatıldığını açıkladı.

Erdoğan Tok 'Herşey Gelecek için'

Semt Spor Merkezi Projesi genelinde mahallere yeni tesisler, çocuk parklarını kazandırmış olan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 1.5 milyona mal olmuş olan 7 çocuk parkı, halı sahalar ve spor kompleksinin başlatıldığını açıkladı.

23 Ağustos 2016 Salı 11:51
Erdoğan Tok 'Herşey Gelecek için'

Geçen yıl 4 tane çocuk parkı ile halı sahayı faaliyete sokmuş olan Başkan Erdoğan Tok, bu senede, içinde çocuk parkının, halı sahanın, basketbol sahasının ve fitness aletlerinin bulunacağı 1,5 milyona mal olan 7 tane çocuk parkı ile spor komlekslerinin yapımının başlamış olduğunu söyledi.



Tepecik Mahallesi’nde inşa edilmiş olan halı sahanın çevresine yapılmış olan çevre düzenleme çalışmasını inceleyen İlkadım’ın Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yapımı bitmiş olan halı sahanın içinde futbol oynayan çocuklar ile beraber şut denemesi yaptı. Atmış olduğu şutlar ile büyük bir performans gösteren Belediye Başkan Erdoğan Tok, daha sonra ise çocuklar ile birlikte sohbet etti.



‘‘ BÜTÜN HERŞEY GELECEK İÇİN ’’

Çocuklar ile beraber eğlenceli vakit geçirmiş olan Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Çocuklara vermiş olduğumuz bütün sözleri yerine getirebilmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Yarınların teminatı için çocuklarımıza sporu sevdirebilmek, yaşamlarını spor yapıp geçirmelerini sağlayabilmek amaç ile yeni spor alanı oluşturmaktayız. Bilgi ve teknolojinin hızlı bir şekilde yaygınlaşmakta olduğu çağda, çocukların spor yapmasına ve oyun oynamalarına imkan sağlamak için imkanlarımız doğrultusunda halı saha ve çocuk parkları yapmaktayız. Çocuklarımız bizim yarınlarımız. Çocuklarımızı spor yapmaya, oyun oynamaya teşvik etmezsek eğer tam aksine yavrularımız kötü alışkanlıklara yönelirler. Bizler bu sebepten dolayı yavrularımızı yarınlar için hazırlayıp spora teşvik ediyoruz. Yapacak olduğumuz bu futbol sahalarında gençlerimize donanımlı olarak bütün detayları düşünülerek yeni bir halı saha, basketbol sahası, çocuk oyun parkları inşa etmekteyiz. Geleceğin teminatı olan çocukların enerjilerini atmaları için yeni oyun gurupları ile hoş vakit geçirecekleri, ailelerinde spor yaparak dinlenebilecekleri spor aletleri ile oturma guruplarının yer aldığı çok fonksiyonlu alanlar yapmaktayız. Geçtiğimiz yıl 4 tane halı saha ile çocuk parkı yapmıştık. Bu sene ise çocuk parkı, halı saha ile spor alanlarını içinde bulunduran 1 buçuk milyon TL'ye mal olmuş olan 7 tane projeye başladık” dedi.


 

Son Güncelleme: 23.08.2016 12:21
Anahtar Kelimeler:
Izmir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.