banner388

Elif Coşkun Bilgin, AK Parti için destek istedi

AK Parti Milletvekili Adayı Elif Coşkun Bilgin, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan için destek istedi.

Elif Coşkun Bilgin, AK Parti için destek istedi

AK Parti Milletvekili Adayı Elif Coşkun Bilgin, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan için destek istedi.

07 Haziran 2018 Perşembe 17:22
Elif Coşkun Bilgin, AK Parti için destek istedi

Samsun haber - Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Milletvekili Adayı Elif Coşkun Bilgin, 13 Mayıs ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Seven’in eşlik ettiği gezide Bilgin, Sevgi Evleri'ndeki çocuklarla buluştu. Çocuklarla vakit geçirerek oyun oynayan Bilgin, Dereköy balıkçılarının eşleriyle daha sonrada Kredi Yurtlar Kurumu ve Kumcağız Mahallesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu.


Cumhurbaşkanı Erdoğan için ve AK Parti için destek isteyen Bilgin, "Bugüne kadar çok güzel çalışmalar oldu ama 24 Haziran seçimlerinden sonra Samsun'umuz da, ülkemiz de şahlanacak. Ekonomide şahlanma olacak. Projelerin bir an önce hayata geçirilmesi için koşuşturacağız. Esnafımız için destekler noktasında gayretler göstereceğiz" dedi.


AK Parti demek hizmet demektir diyen Bilgin, "Biz bir oldukça, beraber oldukça 19 Mayıs da, tüm ilçeler de, tüm Türkiye de muvaffak olacaktır. Çünkü AK Parti demek hizmet demektir. AK Parti bir dava hareketidir. Bu davada olmaktan her zaman gurur duydum. Ben Samsun Canikliyim. İnşallah nasip olursa şehrimize hizmet etmek istiyorum. Bir iş kadını olarak tek prensibim çalışmak. Çalışmaktan asla yorulmam. Dolayısıyla şehrim için çalışmak istiyorum" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.