banner388

Dr. Mehmet Deniz'e vefa

Samsun'da görev yaptığı Aile Sağlığı Merkezi'nde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Dr. Mustafa Deniz'in ismi görev yaptığı yere verildi.

Dr. Mehmet Deniz'e vefa

Samsun'da görev yaptığı Aile Sağlığı Merkezi'nde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Dr. Mustafa Deniz'in ismi görev yaptığı yere verildi.

02 Mayıs 2017 Salı 17:49
Dr. Mehmet Deniz'e vefa

Samsun Haber : Samsun’da 2 ay önce görev yaptığı Aile Sağlığı Merkezi’nde kalp krizi geçiren sonrasında acilen ameliyata alınan Dr. Mustafa Deniz, hayatını kaybetti. Dr. Mustafa Deniz’in ismi görev yaptığı Aile Sağlık Merkezi’ne verildi. Hayatını kaybeden Mustafa Deniz’in doktor olan iki kızı valiliğe dilekçe vererek babalarının adının çalıştığı sağlık merkezine verilmesini talep etti. Samsun Valiliği’nin isteğe olumlu yanıt vermesi, sonrasında ise Sağlık Bakanlığı’nın onaylanmasının ardından doktorun adı görev yaptığı Fevzi Çakmak Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi'ne verildi.

15 yıldır aynı Aile Sağlığı Merkezi bünyesinde görev yapan Mustafa Deniz, yaklaşık 36 yıldır hastalarını sağlığına kavuşturmak için hizmet veriyordu. Deniz’in kızlarından birinin Gazi Devlet Hastanesi’nde dahiliye uzmanı, diğerinin ise Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde psikiyatri uzmanı, olarak görev yaptığı belirtildi. 

Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Mustafa ağabeyimiz bizim çok sevdiğimiz bir doktorumuzdu. Görev başında olduğu sırada geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Biz ona tekrar Allah'tan rahmet diliyoruz. Mustafa ağabey hem hastalarımızın, hem de mesai arkadaşlarının sevgisini kazanan bir kişiydi. Bugün itibariyle sağlık merkezimiz, ‘Fevzi Çakmak Mahallesi Dr. Mustafa Deniz Aile Sağlığı Merkezi’ adıyla halka hizmet sunmaya başlamıştır" dedi.

Son Güncelleme: 02.05.2017 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.