banner388

Cumhuriyet Meydanı'nda Reis, bizi Afrin’e götür sloganları

Samsun Cumhuriyet Meydanında  Memur Sen tarafından düzenlenen "Tüm  Anadolu Ayaktayız, Emperyalizme  karşı Savaştayız" eylemine Memur Sen İl Temsilcisi Necdet Güneysu, Vali Osman Kaymak ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'ta katıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda Reis, bizi Afrin’e götür sloganları

Samsun Cumhuriyet Meydanında  Memur Sen tarafından düzenlenen "Tüm  Anadolu Ayaktayız, Emperyalizme  karşı Savaştayız" eylemine Memur Sen İl Temsilcisi Necdet Güneysu, Vali Osman Kaymak ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'ta katıldı.

14 Şubat 2018 Çarşamba 15:53
Cumhuriyet Meydanı'nda Reis, bizi Afrin’e götür sloganları

Samsun haber - Memur Sen tarafından düzenlenen "Tüm  Anadolu Ayaktayız, Emperyalizme  karşı Savaştayız" eylemi Samsun Cumhuriyet Meydanında yapıldı.

Kalabalık zaman zaman “Reis, bizi Afrin’e götür” sloganları attı. Afrin Operasyonu ile ilgili konuşan Memur Sen İl Temsilcisi Necdet Güneysu, "Operasyon başlangıcından bugüne kadar düğüne gidiyoruz diyen 31 şehidimizi şehadetle uğurladık.Şairimizin deyişiyle bir öğüt hilati gibi giydikler. Güzelliği ufuklara oturup dolunayı sevdiler. Uzun siyah kirpiklerinden seyyareler yanardı. Ağ buluttan atlarda seyyareler yanardı. Tam da bu yüzden, vatan için şehadet şerbetini içen her yiğidi Süleyman Şah Şehit düşenlerin yerini de Süleyman Şah'ın Türbesi biliyoruz. Biz bütün inanmışlarımızla bir kez daha söylüyoruz.Onlar ölümü öldürdüler ve ölümsüzlük otağını mesken tuttular" şeklinde ifade etti.

"Türkiye'nin düşmanları var"

Afrin'de yaşananlar üzerinden çıkan 2 fotoğraf var diyen Güneysu, "Zeytin dalı harekatının gerekçelerini ve hedeflerini anlamakta zorlananlar, yanlış anlamak için çırpınanlar, çarpıtarak anlatmak için kıvrananlar var. Türkiye'nin terörle mücadele konseptini terör örgütlerine yönelik bitirici darbe hamlesini savaş olarak göstermeye çalışanlar var.Afrin'de yaşananlar üzerinden ortaya çıkan 2 fotoğraf var. Birincisi küresel terörle mücadele konusunda bedenini taşın altına kıyan Türkiye'dir. İkincisi ise terör örgütlerinin sırtını sıvazlayan silahla, mühümmat yardımlarıyla terör örgütlerine stratejik ortaklık kuranlar ve Türkiye'nin düşmanları var" diye ifade etti.


 
"Ülkemiz ciddi bir mücadele veriyor"

15 Temmuzda başarılı olamadıklarını şimdi de Afrinn üzerinden oyun oynadıklarını söyleyen Kaymak, "Biraz önce çok değerli Memur Sen Başkanımızın açıklamasının her cümlesine katılıyorum. Şuan Afrin'de ülkemiz ciddi bir mücadele veriyor. Samsun'dan önce Tunceli'de çalıştım. Orada da terörle mücadelenin her türüne şahit oldum. Orada da şöyle bir oyu var .Türkiye'de çok sayıda şehit versin, iktidar savaşı çıksın ve Recep Tayyip Erdoğan makamdan indirilsin şeklinde bir oyun vardı. Bu aslında FETÖ'cülerin  oyunuydu.Allah'a şükür milletimiz bu oyuna gelmedi. Milletimiz şehirlerini bağrına bastı. Doğu ve Güney Doğu'daki şehit vererek  Erdoğan'ı yıkamayacaklar. Bunun için 15 Temmuz Darbesini yaptılar. Milletimiz bu oyuna da gelmedi. Şimdi de Amerika ve İsrail'i yanlarına alarak  Afrin'de  Suriye'nin Kuzeyinde kürt devleti kurmaya çalışıyorlar.Bu milletin evlatları buna izin vermeyecektir.Bugün bizim içimizden görünüp de ÖSÖ teröristtir diyee Afrin Operasyonunu sulandırmaya çalışanlar kesinlikle işbirlikçidir" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.