banner388

CHP Samsun'da iftar çadırı kurdu

CHP İlkadım İlçe Başkanlığı, Samsun'un İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi'nde iftar çadırı kurdu.

CHP Samsun'da iftar çadırı kurdu

CHP İlkadım İlçe Başkanlığı, Samsun'un İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi'nde iftar çadırı kurdu.

29 Mayıs 2017 Pazartesi 12:49
CHP Samsun'da iftar çadırı kurdu

Samsun haber - Beşiktaş Belediyesi'nin desteği ile CHP İlkadım İlçe Başkanlığı İlyasköy Mahallesi'nde iftar çadırı kurdu. 800 kişilik iftar çadırı Ramazan'ın 1'inci ve 2'inci gününde yoğun ilgi gördü.


CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel "Burada amacımız siyaset yapmak değil. Halkımızla bir arada parti kimliği olmadan ortak değerlerle buluşuyor ve bu değerlerimizi de iftar sofrasında paylaşıyoruz. Bu çadırın kurulmasında destek veren Beşikteş Belediye Başkanımız Murat Hazinedar'a, Samsun Milletvekilimiz Hayati Tekin'e ve çadır kurulurken her türlü desteği veren İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'a teşekkür ediyorum." dedi.

CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin ise, "Ramazan Ayı ortak dini dğerlerimizdendir. Biz de CHP olarak  iftarımızı halkımızla birlikte yapmayı ve değerlerimizi paylaşmayı  amaçladık. Çadırın kurulmasında bize destek veren Beşiktaş Belediye Başkanımız Murat Haznedar'a, Çadırın kurulmasında katkı sağlayan İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'a, CHP İlkadım İlçe Başkanımız ve yönetimine katkıları  için teşekkür ediyorum." diye konuştu.


İftar yemeğine CHP'li vekil Tekin'in yanısıra CHP eski İl Başkanı ve Milletvekili Suat Binici, CHP eski İl Başkanları, Yılmaz Türkoğlu ve Aylin Tat, CHP Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Ceylan Çakır, CHP Atakum İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Demirci'de katıldı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.