banner388

CHP Atakum ve İlkadım’da ön seçim

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi, Atakum ve İlkadım Belediye Başkan adayını ön seçim yapılması kararı alındı.

CHP Atakum ve İlkadım’da ön seçim

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi, Atakum ve İlkadım Belediye Başkan adayını ön seçim yapılması kararı alındı.

11 Ocak 2024 Perşembe 00:06
CHP Atakum ve İlkadım’da ön seçim

Samsun'da 2018 yerel seçimlerinde Chp'nin belediye başkanlığını kazandığı Atakum'da aday çokluğu yüzünden, iki kademeli seçim yapılmasına neden olacak.

SONA İKİ İSİM KALACAK

Atakum'da, belediye başkan aday adayları Murat Erkan, Turgay Özçelik, Bayram Çelik, Serhat Türkel ve Ahmet Cengiz için ön seçim yapılacak. Bu seçimden en çok oyu alan ile mevcut başkan Av. Cemil Deveci arasında yeni bir ön seçim daha gerçekleşecek. Alınan sonuçların CHP Parti Meclisi'nde değerlendirilmesinin ardından adayın kim olacağı açıklanacak.

CHP İLKADIM'DA ÖN SEÇİM

İlkadım'da ise CHP'nin aday adayları Sefa Aşar, Murat Şenel ve Ömer Hakan Muğlalı isimleri ön seçime girecek.

Anahtar Kelimeler:
Samsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sıfırcı Kemal 2024-01-11 11:11:47

Sayın Deveci şunu kabul etmeli birçok vatandaş kendisini başarısız buluyor ben de başta olmak üzere. 5 yılı özetleyecek olursam hizmette 0, halk ilişkilerinde 0, proje 0. Değişim olması gerekiyor aksi takdirde CHP Atakum'u kaybeder. Atakum'un sorunlarına çözüm getiremedi, ana arter olan Mustafa Kemal Bulvarı üzerine kurulan pazarı bile buradan kaldırımadı ve Atakum'un her Salı günü trafik çilesine seyirci kaldı.

Avatar
Mete BOL 2024-01-11 17:49:34

Cemil Deveci Atakum için hiç bir şey yapmayan vaatler verip yerine getirmeyen , anca borç var , icra geliyor gibi haberlerle gördüğümüz, çalışanların maaşlarını geç ve eksik yatırdığını duyduğumuz ,biri olarak tarihlere geçecek . Genel merkezin aldığı karar çok doğru . hızlı bir karar alıp bu adamı gösterselerdi Atakumu kaybedelerdi. Şimdi üyelerin gözünde Cemil Deveci ' aday olması imkansız. Sesimizi hiç duymadın , sözlerini yerine getirmedin ve hep yandaşlarını kayırıp belirli yerlere aldın. Adalet yerini bulucak.

Avatar
Fulya 2024-01-11 00:32:17

Enez

Avatar
Necmettin YOLCU 2024-01-11 13:27:21

Atakumda temizlik 9 numara.
Onarım bakım ve.8 numara
Çalma çırpma:0 numara.
Onun için hangi parti olduğu önemli değil
Çalan/hırsızlık yapabilecek tecrübeye sahip birini seçelim.

Avatar
Arif 2024-01-11 13:49:48

Son seçimde Atakum da Chp ye oy verdim bu seçimde asla vermem , hangi aday olursa olsun fark etmez Chp belediyeciliği beş para etmezmiş onu anladık..

Avatar
Karadeniz'i engin 2024-01-11 16:58:35

Seller herkesi esir aldı ortada kimse yok seçim yanaştı Kasım ayı diye tahmin ettiğim halkla diiyalogu hatırlayıp dışarıda dinleme yapıldı saski el atıp kurulan Atakumun giderleri boruları büyük olmasını şimdi hatırlayan saski bizleri susuz koydu ama suya zamir harcamanın yaptı atik şu kesiliyor biliyor saski suya bari zam yapmayinbirsuyumuz hayat oda sizin elinizde oyuncak oldu