banner388

Canik'te bayram coşkusu!

Canik Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu bayramlaşma töreninde bayram büyük bir coşkuyla kutlandı.

Canik'te bayram coşkusu!

Canik Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu bayramlaşma töreninde bayram büyük bir coşkuyla kutlandı.

13 Eylül 2016 Salı 20:31
Canik'te bayram coşkusu!

Bayramlaşma törenine AK Parti Milletvekili Ahmet Demircan’ın da katıldığı törende birlik, beraberlik vurgusu ön plana çıkarılırken, Başkan Osman Genç, 15 Temmuz’u diri tutmaya ve FETÖ/PDY terör örgütüyle mücadeleyi sürdüreceklerini belirtti. Canik Belediyesi ve AK Parti Canik İlçe Teşkilatı’nca Canik Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın, AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, AK Parti Canik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma, Canik Belediyesi Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ile çalışanlar, muhtarlar, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve Samsun halkı vardı.

Halkın Kurban Bayramı’nı kutlayarak konuşmasına başlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, kim rahatsız olursa olsun, FETÖ/PDY terör örgütüyle bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sonuna kadar mücadele edeceklerini vurguladı. Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı arasında önemli olayların yaşandığını belirten Başkan Genç, “Birlikte 15 Temmuz’u yaşadık. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar temenni ediyorum. 15 Temmuz’u anımsamadan hiç bir konuşmamızı geçmememiz gerekiyor. 15 Temmuz’u sürekli diri tutmak mecburiyetindeyiz. 15 Temmuz zifiri karanlıktan aydınlığa ulaştığımız bir gece olmuştur.” diye konuştu.

FETÖ/PDY terör örgütüyle mücadelelerinin 2014 yılının başında başladığını da belirten Genç, “O günün konuşmalarında mücadelemiz bulunmaktadır. O gün söylediklerimiz bugün söylediklerimizle benzerdir. O gün bu örgütle doğru mücadele etmiş olsaydık, Sayın Cumhurbaşkanımızın bize verdiği talimatları doğru yerine getirseydik bugün 15 Temmuz’u yaşamamış olurduk. Şimdi bu işi hafife almamamız gerektiği kanısındayım. 15 Temmuz’un bir ülkenin işgali, bir ülkenin paylaşılması, Sevr Anlaşması’nın tekrar hayata geçirilmesi olduğunu unutmamamız gerekmektedir. Bunun için bizim sesimiz bu şehirde gür olmaya devam ediyor. Bundan sonra da gür çıkmayı sürdürecektir.” dedi.

Konuşmasında ‘arkadaşlar gelin Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi, bu şehirdeki kanınızdan da, canınızdan da olsa bunlarla ilişkisi olanları hukukun karşısına çıkaralım’ diyen Başkan Genç, “Bu şehirde FETÖ ile mücadelede istenilen seviyenin henüz yüzde 10’una dahi gelinememiştir. Eğer bu temizliği baştan aşağı doğru değil de, alttan yukarı doğru yapmaya çalışırsak at izi it izine karışacaktır mutlaka.’’dedi.

Sonrasında AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın’da söz aldılar.
Gayet samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen bayramlaşma programında, konuşmalar sonrasında vatandaşlar protokol üyeleriyle bayramlaştı. Başkan Genç ayrıca, bayramlaşma töreni öncesi esnaf ve vatandaşlarla da bayramlaşmayı ihmal etmedi.

Son Güncelleme: 13.09.2016 20:41
Anahtar Kelimeler:
CanikSamsunKurban Bayramı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.