banner388

Canik'te altın mı aranacak ?

Samsun’da yapılan çevre katliamı devam ediyor. Şahin Dağlarında kesilen binlerce ağacın hemen ardından şimdi de Canik ilçesinde yapılan ağaç katliamı gündeme geldi.

Canik'te altın mı aranacak ?

Samsun’da yapılan çevre katliamı devam ediyor. Şahin Dağlarında kesilen binlerce ağacın hemen ardından şimdi de Canik ilçesinde yapılan ağaç katliamı gündeme geldi.

23 Eylül 2019 Pazartesi 18:07
Canik'te altın mı aranacak ?

Samsun’da Şahin Dağlarında kesilen binlerce ağaç, duyarlı vatandaşlar tarafından tepkilere neden olmuştu. Siyanür ve altın aramak için gerçekleştirilen bu çevre katliamının etkisi hala sürerken şimdi de Samsun’un Canik ilçesi Yavşan Mahallesi’nde yaşanan olay tepki çekti.

Canik ilçesinde gerçekleştirilen ağaç faciasının devlet eliyle yapıldığı belirlendi. Katliama gerekçe bulunanmaması ise akıllara  “yine siyanürler altın mı aranacak ?” sorusunu getirdi. Kesilen onlarca ağacı gören vatandaşın kaygısı ise gün geçtikçe büyüyor.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2019-09-23 18:16:22

Para bitti devlet saltanat bitmesin diye satilmadik birşey birakmayacaklar. Memleket ozelleştirme adi altinda satilmadimi hemde yabanciya nerde idi bu halk. Gidip gidip sandiklari patlattik. Sonra daha fazla satis yaylalara kadar dayandi. Bitdi sonunda ama lükse alişankar belkide bizi bile satacak haberimiz yok...

Avatar
Canik 55 2019-09-23 22:29:21

Yeraltı madenlerimiz yabancı şirketler ortaklığıyla yurt dışına mı kaçırılıyor? diye düşünmekten kendini alamıyor insan. Bu ne yabancı hayranlığıdır anlamak mümkün değil. Kazılmayan toprak, kesilmeyen orman, talan edilmeyen madenimiz kalmadı. Ülkeyi yönetmiyor pazarlıyorlar Allah bildiği gibi yapsın hepsini!!!

Avatar
^_^ 2019-09-24 11:05:30

çok sevdiğim bir şarkı var Müslüm Gürses'de söylemişti zamanında Son pişmanlık neye yarar her şeyin bedeli var diye. daha durun suları da satacaklar suları sonra göreceksiniz kimin bekası kimin zekası. müstehak sizlere müstehak.. SVİHS

Avatar
ali 2019-09-24 16:18:37

buyuk sehır baskanına para lazım kestırsın bakalım bafradada ıtfayıye soforları yok 4 ıtfayının 1 sofor bırakmıs mustafa demır 3 satıp kendıne vılya alacakmıs tayıpte buna goz yumuyor

Avatar
yurttaş 2019-09-24 17:26:33

hayırlısı olsun YÜCE ALLAH TAN dilerim.