banner388
banner390
banner410
banner408

Berberlerde randevu sistemi

Samsun’un Alaçam ilçesinde berberler randevu sistemi ile müşterilerini ağırlıyor. Nedeni ise bayram öncesi oluşan yoğunluk.

banner269

Berberlerde randevu sistemi

Samsun’un Alaçam ilçesinde berberler randevu sistemi ile müşterilerini ağırlıyor. Nedeni ise bayram öncesi oluşan yoğunluk.

30 Ağustos 2017 Çarşamba 14:27
Berberlerde randevu sistemi

Samsun Haber - Bayramların klasik görüntülerindendir, yaklaşan bayram öncesi kuaför salonlarında oluşan kalabalıkların görüntüsü. Sırasını bekleyen müşterilerin sabırlı bekleyişleri. 

Kuaför salonlarında özellikle arefe günleri oluşan yoğunluklar, mesainin gece geç saatlere kadar sürmesine neden oluyor.

Randevu sistemi ile çalışmaya başladılar

Samsun’un Alaçam ilçesindeki berber ve kuaförlerde  yaşanılan yoğunluk onları randevulu sistemde çalışmaya yöneltti. Kuaför Veli Duman ve Ünal Kır, "Kurban Bayramı nedeniyle kamu kuruluşlarının da 10 günlük tatile girmesiyle birlikte müşteri yığılması oldu. Berberler olarak vatandaşlarımızın mağdur olmaması için randevu uygulamasına geçtik. Müşterinin telefon numarasını alıyoruz. Sırası geldiğinde haberdar ediyoruz. Hiç beklemeden tıraşını oluyor. Bu sayede daha sağlıklı hizmet veriyoruz. Yalnız 7 yaş altı çocuklar ile 65 yaş üstü yaşlılarımıza randevu değil öncelik veriyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 30.08.2017 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.