banner388

Başkan Yılmaz, tarlada çalıştı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, tütün tarlasında çalıştı.

Başkan Yılmaz, tarlada çalıştı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, tütün tarlasında çalıştı.

07 Eylül 2016 Çarşamba 22:24
Başkan Yılmaz, tarlada çalıştı.

Yarın gerçekleştirilecek olan Türbe-Kalaycılı Köprüsü açılışının son hazırlıklarını kontrol eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra dönüşünde aynı çocukluğundaki gibi tarlada tütün kırdı.
Samsun’un Bafra ilçesinde gerçekleşecek olan Türbe -Kalaycılı Köprüsü’nde son hazırlıkları bitirmek için yürütülen çalışmalara devam ediliyor. Hazırlıkları inceleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra’dan dönerken tarlalarında tütün kıran çiftçi aileyi gördü. Çalışan ailenin yanına giden Başkan Yılmaz aileyle bir müddet sohbet ettikten sonra tütün tarlasına girerek tütün kırdı.
Çiftçi aile birlikte tütün kıran Başkan Yılmaz’ın hüneri ise herkesi şaşırttı. Çocukluğunda Samsun’un Çarşamba ilçesinde çiftçilik yapan ailesi ile birlikte günlerce tütün kırıp dizdiğini anlatan Yılmaz, çocukluk yıllarına geri döndüğünü belirtti. Ayrıca Başkan Yılmaz, aradan uzun yıllar geçmesine rağmen maharetinden hiçbir şey kaybetmemiş olduğunu göstermiş oldu.

Son Güncelleme: 07.09.2016 22:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.