banner388

Başkan Yılmaz: Geleceğimizi burada inşa edeceğiz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Bu ülke, bu memleket bizim. Biz geleceğimizi bu topraklarda inşa edeceğiz” dedi.

Başkan Yılmaz: Geleceğimizi burada inşa edeceğiz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Bu ülke, bu memleket bizim. Biz geleceğimizi bu topraklarda inşa edeceğiz” dedi.

21 Eylül 2017 Perşembe 16:29
Başkan Yılmaz: Geleceğimizi burada inşa edeceğiz

Samsun haber - Samsun'un Bafra ilçesine giden Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Ziraat odası tarafından düzenlenen Bafra Çeltik Hasat Töreni'ne katıldı.

BAFRA BAŞARILI TREND ÇİZİYOR

Düzenlenen törenden önce açıklama yaparak önemli konulara değinen Başkan Yılmaz, "Çalıştık bir sezon, ektik, çapaladık, gübreledik, su verdik. Allah bu işleri yapan ve emek veren herkesten razı olsun. Çeltik zor ziraatlardan birisi. Eskiden daha da zordu. Yapılan her iş insan emeği ile yapılıyordu. İnsanlar yarı beline kadar çamur içinde çeltik tarlalarında çalışıyordu. Şimdi birçok olumsuz şey fenni bir takım metotlarla, ilaçla, gübreyle engelleniyor. Allah bu ziraat türünde çalışıp, gerek ailesinin ekonomisine gerekse ülkemizin ekonomisine katkı veren herkesten razı olsun. Baframız sadece çeltikte değil diğer kışlık ve yazlık sebze ve meyve türlerinde de çok başarılı bir trend çiziyor. Burada Ziraat Odası Başkanımızın ve yönetiminin çok değerli katkıları var. Bafralı çiftçimizin bilincinin her gün biraz daha gelişip, daha akıllı, daha bilimsel, daha teknik ve fenni ziraat yapma konusundaki bilincinin katkısı var. Onun için bu işte katkısı olan herkesi tebrik ediyorum. Biz de buna katkı vermek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz" dedi.

"NÖBETİ BIRAKACAĞIZ"

Çocuklara güzel bir geleceği bu topraklarda bu coğrafyada vereceklerini ifade eden Başkan Yılmaz, "Tıpkı Atalarımızın bizden önce bize yaptıkları gibi. Bizim babalarımız, dedelerimiz kim bilir ne güçlüklerle, yarı beline kadar çamurların içerisinde mücadele ederek bizleri yetiştirdiler. Bizler bizden sonraki çocuklarımıza daha zirai, fenni, daha gelişmiş, verimliliği yüksek bir üretimi yapmak üzere inşallah bu nöbeti bırakacağız. Bu hasat gününün hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.