banner388

Başkan Togar: Yerel seçimler beka meselesi

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Başkan Togar, yerel seçimlerin beka meselesi olduğunu dile getirdi.

Başkan Togar: Yerel seçimler beka meselesi

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Başkan Togar, yerel seçimlerin beka meselesi olduğunu dile getirdi.

26 Şubat 2019 Salı 16:58
Başkan Togar: Yerel seçimler beka meselesi

Başkan Togar, “Mesele vatan, mesele bayrak, mesele millet olduğunda, hele ki etrafımızı saran ihanet çemberi böylesine saldırırken, 31 Mart’ta bu ilçenin yeniden bir tarih yazdığını dost da düşman da görecek” ifadelerini kullandı.
 

"İŞİMİZ ÇALIŞMAK"

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, Türkiye’nin büyük bir ülke olduğunu, daha da büyümesini engellemek için ise içerden ve dışardan ciddi oyunların oynandığını belirterek, “Tekkeköy Halkı dostunu da düşmanını da, haini de kahramanı da gölgesinden bile tanır. Kiminle yol yürünür, kiminle sofrasında aş paylaşılır iyi bilir. İşte bu yüzdendir ki, önümüzdeki seçimlerin bir beka meselesi olduğunu herkesten çok daha iyi anlar ve bunu herkese gösterir. Tekkeköy Belediyesi geçtiğimiz beş yıl içerisinde kendi öncelikleri için değil, vatandaşlarının önceliği için çalışmıştır. Projelerimiz ve hayata geçirdiğimiz hizmetleri birileri inatla görmese sizler görüyor ve yaşıyorsunuz” sözcüklerini kullandı. 

"GELECEĞİN TEKKEKÖY'Ü

Hayatın hızla akıp gittiğini ve geçen zamanı geri getirmek gibi bir şanslarının olmadığı söyleyen Togar, “Her şeyin bir telafisi var ama geçip giden zamanın yok. Bazılarının olsa bile Tekkeköy halkının buna tahammülü olmaz. Mesele vatan, mesele bayrak, mesele millet olduğunda, hele ki etrafımızı saran ihanet çemberi böylesine saldırırken, 31 Mart’ta bu ilçenin yeniden bir tarih yazdığını dost da düşman da görecek. Gün şahısların ve makamların konuşulacağı gün değildir. Gün ekmeğimizle, aşımızla oynayanlara hak ettikleri tek dilde cevap verme günüdür” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
millet 2019-02-26 17:37:55

Sn. Başkanım yerel seçimler neden Beka meselesi olsun.Tutturdunuz bir beka meselesi, Ülke yönetmek için Sn.Cumhurbaşkanını seçtik seçtik biz. ilçe ve il yöneticisi seçilecek yerelde,

Avatar
Ali Riza Caliskan 2019-02-26 22:20:21

ya tekkekoyu de beka ya bagladiniz yaa ...beka sorunu degil zeka sorunu var baskanim.... birak bekayi isler nasil marketlerde beyaz esya nasil gidiyor..ona bak ..

Avatar
Terme li 2019-02-27 07:43:25

Chp ip hdp saadet hepsi memleket in aleyhine ittifak yapmış hükümet i yıkmak için bekliyor chp listeleri terörist dolu bu seçimin normal bir seçim olmadığının farkındayız bütün vatansever ler cumhur ittifakı nda buluşalım

Avatar
uygar insan 2019-02-27 08:39:29

Haklısız, durum beka meselesi. Tüm CHP e İYİ partilileri toplayın asın hapse atın kalanınıda techir edin sizde kurtulun bizde

Avatar
il 2019-02-27 08:54:05

Yaşasın beka

Avatar
Cemalettin Özcan 2019-02-27 14:50:45

Ne demek Yerel Seçimlerin Beka meselesi olması?
Tekkeköy'u CHP li Başkan Adayı Kazanırsa Tekkeköy Yabancılar tarafından İşgal mi edilmiş olacak?Bu kadar basit bir Siyaset te ilk defa görüyoruz. Tek Millet, Tek Vatan diyorsunuz ama muhalif iniz kazandığında Beka sorunu ortaya çıkar öyle mi?
SİZ BİZİM AKLIMIZ İLE DALGA MI GECİYORSUNUZ?