banner388

Başkan Togar'dan sert açıklamalar!

Cumhur İttifakı AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Başkan Togar, "Bizimle yürüyüp, bizimle ıslanmayan, yoldan geçen belediye başkan adayına ihtiyacımız yok" ifadelerini kullandı.

Başkan Togar'dan sert açıklamalar!

Cumhur İttifakı AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Başkan Togar, "Bizimle yürüyüp, bizimle ıslanmayan, yoldan geçen belediye başkan adayına ihtiyacımız yok" ifadelerini kullandı.

05 Mart 2019 Salı 19:19
Başkan Togar'dan sert açıklamalar!

Başkan Togar seçim çalışmaları kapsamında 5 mahallenin sakinleriyle Gökçe Karaoğlan Mahallesi'ndeki seçim koordinasyon merkezinde bir araya geldi.

Tekkeköy'ün başarılı bir ilçe belediyesine sahip olduğunu ifade eden Başkan Togar, “Size hizmet etmek kutsal bir görev. Allah bize 5 yıl nasip etti ve ilçemize çok büyük yatırımlar kazandırdık. Bundan yaklaşık 10 yıl önce 10 mahallesi olan Tekkeköy'ün bugün 62 mahallesi var. Bu büyümeye eşdeğer olarak, hizmet aşkımız da büyüdü. İlkadım'dan coğrafi olarak 2 kat büyüğüz ancak nüfus olarak 6 buçuk kat küçüğüz. Tüm bunları üst üstüne koyduğumuz zaman, şehrimizin en başarılı belediyesi olduğumuzu rahatlıkla söyleyebiliriz" sözcüklerini kullandı.

"SİYASETÇİ BEDEL ÖDEYECEK" 

Halkın içinden gelmeyen, vatandaşın iyi-kötü gününde yanında olmayan ve yoldan geçen belediye başkan adaylarına ihtiyaç olmadığını dile getiren Togar, "Belki bu 5 yıl içerisinde sizi ihmal ettiğimiz olmuştur. Ama burada son 5 yıldır beni tanımayan yoktur. Siyaset zor ve meşakkatli bir iş. Türk toplumu olarak, düğünümüzde ve cenazemizde yanımızda insan ararız. Bu siyaset o kadar bedava değil. 15 yıl boyunca ne bayramda ne düğünde ne de cenazede gördüğümüz, mahallerinde belki muhtarlık yarışında sınıfta kalacak arkadaşlarımız, 62 mahalleye belediye başkan adayı olmaya talip. Böyle bir dünya yok. Siyasetçi dediğin bedel ödeyecek. Bu milletin içinden ayrılmayacak. Bizimle yürüyüp, bizimle ıslanmayan, yoldan geçen belediye başkan adayına ihtiyacımız yok” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aydin Vezir 2019-03-06 06:05:16

Hasan baskan gokten indi ...kisa zaman da buyuk isler basardi..en buyyuk en zengin baskan bizim baskan ..

Avatar
Murat Ç. 2019-03-06 12:11:19

Hasan Başkan bundan önce ,Kutlukent ve çevresi (6-7 köy) , Büyüklü ve çevresi (7-8 köy) Aşağıçinik ve çevresi (4-5 köy) belde idi ,büyükşehir yasası ile kapatılıp hepsi mahalle oldu ve tekkeköye bağlandı, 62 mahalle gökten zembil ile inmedi.Bahsettiğin adayda hep vatandaşın ve teşkilatın içindeydi, ağababaların seni seçti çünki en zayıf halka sendin.ver hasan verdin,sat hasan sattın, al hasan aldın.Mevla neylerse güzel eyler bekleyip göreceğiz 25 sonra.

Avatar
Samsun 2019-03-06 09:07:20

Bi tutturmuşsunuz sert açıklamalar diye.Klişe laflar bunlar.değiştir

Avatar
samsun 55 gs 2019-03-06 10:12:27

gercekden önem arzeden cumler evet halk olarak yoldan gecen beledıye başkanları istemıyoruz nasıl secım oncsı halkın yanına gelebılıyor zıyaret edebılıyorsa secıldıkden sonra esnafı vatandası zıyaret etmelerını ıstıyoruz bız secılmıs beledıye başkanlarını halkın içinde gormuyoruz neden benden bişey ister dıye sız secılırken vatandasdan istıyorsunuz bız halkla kaynasan baskanlar ıstıyoruz