banner388

Başkan Togar, 2017 yılının Tekkeköy için önemli olduğunu belirtti

Tekkeköy’de kırsal mahallelerde yer alan muhtarlarla bir araya gelen Başkan Hasan Togar, istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi

Başkan Togar, 2017 yılının Tekkeköy için önemli olduğunu belirtti

Tekkeköy’de kırsal mahallelerde yer alan muhtarlarla bir araya gelen Başkan Hasan Togar, istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi

03 Mayıs 2017 Çarşamba 16:35
Başkan Togar, 2017 yılının Tekkeköy için önemli olduğunu belirtti

Toplantıda 2017 yılına işaret eden Hasan Togar, belediye olarak vatandaşların, muhtarların hizmetinde olduklarını ifade etti.

Belediye kaynaklarını adil bir şekilde kullandıklarını ifade ederken, mahalle muhtarlarını kendilerinin mesai arkadaşları olarak gördüklerini ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, muhtarla kurulacak işbirliğinin önemine değindi.

2017 yılı hedeflerinden bahsetti

2017 yılı hedeflerinden bahseden Başkan Togar, Üç yıl içinde çok büyük hizmetlere imza attık. 62 mahallemizin tamamında çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Özellikle beton yol çalışmaları konusunda büyük çalışmalar gerçekleştirerek yollarımızı belirli bir standarda ulaştırdık. 2017 yılı içerisinde ilçemizin farklı mahallelerinde yaklaşık 30 kilometre beton yol yapmayı hedefliyoruz. Yaptığımız yolların kalıcı ve uzun ömürlü olabilmesi önceliğimizdir. Yaptığımız tüm yollarda günlük geçici çözümler yerine uzun ömürlü kalıcı hizmetler yapmak ilk sırada oldu.

Samsun’umuzda 18 -30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan dünyanın en büyük olimpiyat organizasyonlarına kadar ilçemizde birçok hizmeti hayata geçirmiş olacağız. Çünkü olimpiyatların küçük bir bölümü ilçemiz spor tesislerinde yapılacak. 130 ülkeden 4 bin 500 sporcunun katılacağı olimpiyatlar için gelecek misafirlerimizi ilçemize çekmek ve ağırlamak ilçemizin tanıtılması konusunda büyük bir avantaj olacak. Çalışmalarımızı hizmetlerimizi her gecen gün kat kat arttırarak 2017 yılının tüm yıllara göre en çok çalışmanın ve hizmetin vatandaşlarımız ile buluşturulduğu dolu dolu bir yıl olacak. Bu konuda bizler kadar muhtarlarımızın da emekleri var. Mahallelerimizde gözümüz kulağımız, elçimiz olan muhtarlarımız ile birlik beraberlik içinde istişareler ve toplantılarımızla daha güzel hizmetleri yine birlikte hayata geçireceğiz. Toplantımıza katılım sağlayan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 

Son Güncelleme: 03.05.2017 16:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.