banner388

Başkan Şahin, yatırımcı firmalara seslendi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, yatırımcı firmalara seslendi.

Başkan Şahin, yatırımcı firmalara seslendi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, yatırımcı firmalara seslendi.

30 Haziran 2018 Cumartesi 13:37
Başkan Şahin, yatırımcı firmalara seslendi

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsunlu sanayici ve iş adamlarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Yatırım yapacak firmaların destekçisi olduklarını belirten Başkan Şahin, “Vatandaşımızın en önemli ihtiyaçları olan yol, su ve altyapı çalışmalarının yanında sanayici arkadaşlarımızın da yatırımlarını büyüterek kentimiz ekonomisine katkılarını arttırmasını hedefliyoruz. Biz kentimize yapılan her yatırımın yanındayız. Yatırım yapan firmalardan tek isteğimiz var. O da Samsun ekonomisini ayakta tutmak için daha büyük işlere imza atmaları. Açılan fabrikalar için yaptığımız çalışmalar dolaylı yollardan istihdama ve üretime vesile oluyor. Üretim arttıkça yüzümüz güler, refah seviyemiz yükselir. O yüzden çok çalışmalıyız, çok üretmeliyiz” dedi.

Samsun ve Türkiye için birlikteliğin önemli olduğunu ifade eden Başkan Şahin, “Sanayicinin kazanması, sanayicinin giderek işini büyütmesi ülkenin kazanması hatta insanlığın kazanmasıdır diye düşünüyorum. Refahın artması demek insanlığın kazanması demektir. Bu yüzden birbirimizin ortak aklına, tecrübelerine çok ihtiyacımız var" diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İnsan sağlığı 2018-06-30 21:34:42

Yabancı yatırım getirirken insanlığını ön planda tutmak lazım kazanacaklar diye yemliği gıdalık olarak kullanmayacaklar

Avatar
Cemalettin 2018-06-30 22:56:47

Başbakanım her şey sizler büyüklerimiz sayesinde güzel olacak.saygılarımla.