banner388

Başkan Şahin: 'Güçlü Türkiye 16 Nisan'da Sağlanacaktır'

Samsun’a bağlı Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ‘Güçlü Türkiye 16 Nisan’da sağlanacaktır.’ diye konuştu.

Başkan Şahin: 'Güçlü Türkiye 16 Nisan'da Sağlanacaktır'

Samsun’a bağlı Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ‘Güçlü Türkiye 16 Nisan’da sağlanacaktır.’ diye konuştu.

13 Mart 2017 Pazartesi 21:27
Başkan Şahin: 'Güçlü Türkiye 16 Nisan'da Sağlanacaktır'

Samsun Haber- Samsun’a bağlı Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ‘Güçlü Türkiye 16 Nisan’da sağlanacaktır.’ diye konuştu.

‘Türkiye ve milletimiz kazanacak’

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Yakıntaş, Asmaçam, Osmanbeyli, Dereler Çamaltı ve Düzköy Mahallelerinde “anayasaya evet” çalışmaları yaptı. AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve Belediye Başkanı Zihni Şahin vatandaşlardan 16 Nisan referandumunda evet demelerini istedi. Başkan Şahin, “Değerli hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Milletimiz 16 Nisan referandumunun önemini çok iyi biliyor. Ziyaretlerimizde güzel sohbetler yapıyoruz. Hemşerilerimizin anayasa değişikliği için evet dediğini görmekten mutlu oluyoruz. Mevcut sistem artık dünyadaki ve ülkemizdeki gelişmeleri karşılamıyor. Türkiye, 94 yılda 65 hükümetle tanıştı. Hükümetlerin ortalama ömrü 1,5 yıldır. Eğer istikrar olsaydı, eğer her 5 yılda bir seçim yapılsaydı, bugün 65. hükümet değil, 19. hükümet kurulacaktı. Türkiye koalisyon krizleri yaşamayacaktı. Artık bu olmayacak. Türkiye ve milletimiz kazanacaktır” diye konuştu.

“Tarihi bir değişimin arifesindeyiz”

Başkan Şahin konuşmasının devamında şunları kaydetti: “Biz ayrıştıran değil birleştiren olduk, 80 milyonu kardeş bildik. Şimdi ülke olarak tarihi bir değişimin arifesindeyiz. 16 Nisan'da aydınlık Türkiye'nin kapıları milletimizin desteğiyle ardına kadar açılacaktır. Biz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 2023 hedeflerini ve daha ötesini gerçekleştirelim diyoruz, Bazıları Türkiye'nin bugün geldiği noktayı bile anlamaktan aciz kalıyorlar. Biz daha büyük Türkiye diyoruz, biz daha güçlü bir ülke istiyoruz, bazıları Türkiye yerinde saysın diyor. Ama milletimiz daha büyük, daha güçlü Türkiye istiyor. Bu nedenle 16 Nisanda evet diyecektir. Bu evet ile gelecek olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistem ile güçlü yönetim güçlü Türkiye sağlanacaktır” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.