banner388

Başkan Şahin'den müjde: O sorunları çözeceğiz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Sebze ve Meyve Haline giderek esnafın sorunlarını dinledi.

Başkan Şahin'den müjde: O sorunları çözeceğiz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Sebze ve Meyve Haline giderek esnafın sorunlarını dinledi.

03 Temmuz 2018 Salı 13:17
Başkan Şahin'den müjde: O sorunları çözeceğiz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Büyükşehir Belediyesi Sebze ve Meyve Hali Komisyoncuları Derneği Başkanı Burhan Ekiz'in verdiği kahvaltıya misafir oldu. Sabah erken saatlerde Samsun Sebze ve Meyve Haline giderek esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Şahin, "Halkımızın sebze ve meyveyi taze tüketebilmesinin yolu temiz halden geçer. Sebze ve Meyve Halindeki sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturacağız" dedi.

Hal ziyareti ve kahvaltı programında Başkan Şahin'e AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis 2.Başkanvekili Yavuz Yılmaz, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fikret Vatansever eşlik etti. 

HAL ESNAFI YALNIZ DEĞİLDİR

Kahvaltı sonrası haldeki işyerlerini tek tek gezerek “Hayırlı işler” dileklerini ileten, esnafların istek ve sorunlarını dinleyen Başkan Şahin, sıkıntıların en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını söyledi. Hal esnafı asla yalnız değildir diyen Şahin, "Halkımızın sebze ve meyveyi taze tüketebilmesinin yolu temiz halden geçer. O bakımdan burası bizim mutfağımızdır. Buradaki ortamın güzelleşmesine biz de önem veriyoruz. Sıkıntılar ile ilgili notlarımızı aldık. En kısa sürede çözüme kavuşturulacağından şüpheniz olmasın" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.