banner388

Başkan Şahin'den bir ilk daha

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği canlı miting ile bir ilke daha imza attı. Sosyal medyadan yayınlanan mitinge gençler büyük ilgi gösterdi.

Başkan Şahin'den bir ilk daha

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği canlı miting ile bir ilke daha imza attı. Sosyal medyadan yayınlanan mitinge gençler büyük ilgi gösterdi.

03 Mart 2019 Pazar 12:25
Başkan Şahin'den bir ilk daha

Başkan Şahin, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor. 2 Mart Cumartesi akşamı "Sosyal Medya Mitingi" gerçekleştiren Başkan Şahin, özellikle genç kitle ile sosyal medya aracılığıyla bir araya geldi.

İLKLERİN BAŞKANI: ZİHNİ ŞAHİN

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ile birlikte, Atakum Belediye Meclis Üyesi Adayı ve AK Parti Samsun Gençlik Kolları Teşkilatlandırma Başkanı Ali Can Mırık ile Gençlik Kolları Üyeleri tarafından düzenlenen Sosyal Medya Mitingi'ne katılan Zihni Şahin, halkın sorularını yanıtladı. Üniversite öğrencisi Muhammet Koçhan’ın evinde gerçekleştirilen Sosyal Medya Mitingi, Başkanın Zihni Şahin’in resmi sosyal medya hesapları facebook sayfası, youtube kanalı ve internet sitesi yanında 30’dan fazla facebook sayfasında canlı olarak yayınlandı. 

BAŞKAN ŞAHİN'DEN GENÇLERE ÖNERİLER

Binlerce vatandaşın ilgi ve beğeniyle takip ettiği Sosyal Medya Mitingi'nde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK parti Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin Şahin, modoretör Mesut Keskin’in yöneltiği soruların yanısıra takipçilerden gelen soruları da yanıtladı, ortaya konulan düşünce ve öneriler ile ilgili görüş belirtti. Başkan Zihni Şahin, sık sık gençliğin önemine vurgu yaparak, "Gençlerimiz, hayatın gerçeklerini ıskalamadan kendilerini çok iyi yetiştirmelidirler. Çok okumaları, çok araştırmaları gerek. Gençlerimiz hangi işi yapıyorsa o işi en iyi ve düzgün şekilde yerine getirmek zorunda. Kendilerine, ailelerine ve topluma yararlı olmaları ancak böyle mümkün olur" sözcüklerini kullandı.

BİLİM ŞEHRİ

Başkan Zihni Şahin ayrıca, Atakum’un kültür, sanat, eğitim, bilim gençlik ve turizm şehri potansiyelleri bulunduğuna dikkati çekerek, "Tüm bu potansiyelleri harekete geçireceğiz" dedi ve bu yöndeki projelerinden de örnekler verdi. Şahin, "Atakum'da birlikte yönetim anlayışını her yönüyle hakim kılacak, bu güzel kenti çok daha ileriye taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Başkan Zihni Şahin, yoğun ilgi gören sosyal medya mitingi sonrası birlikte selfi çektirdiği gençlere, "Sizlerin enerjisi ve fikirleri ile motive oluyoruz. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.