banner388

Başkan Öğrencilerin Hayallerine Ortak Oldu

Canik Belediye Başkanı Genç, Canik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen "Hayalini Anlat" etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi ve onların hayallerine ortak oldu.

Başkan Öğrencilerin Hayallerine Ortak Oldu

Canik Belediye Başkanı Genç, Canik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen "Hayalini Anlat" etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi ve onların hayallerine ortak oldu.

05 Haziran 2016 Pazar 14:55
Başkan Öğrencilerin Hayallerine Ortak Oldu

Başkan Yardımcısı İrfan Göz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hamza Aygün, öğretmenler ve okul birincileri ile okul başkanlarının katılımıyla gerçekleşen etkinlikte öğrencilerle kahvaltı yapan Başkan Genç, "Hayali olmayanların istikbali de yoktur" ifadelerini kullandı.
Canik Belediyesi olarak çocuk ve gençlerin fikirlerine her daim önem verdiklerini dile getiren Genç, "Amacımız yarının büyüklerine daha iyi bir gelecek sunabilmek. Bu yüzden mikrofonu çocuklarımıza vermek ve hayallerini dinlemek istedik. Çocuklarımızın hayalleri, bizim idealimizdir. Biz küçük büyük demeden herkesin görüşüne, fikrine önem veren bir yönetim anlayışına sahip olduk. İnanıyorum ki geleceğimizin inşaasını birlikte yapacağız. Çocuklarımızı dinlemeye bundan sonrada devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

HAYAL EN KIYMETLİ HAZİNEDİR
Dünyanın çok büyük bir hızla geliştiğini ve dönüştüğünü belirten Genç, "Yeni bin yılın başında 4. sanayi devrimi yaşanırken zihin yapımızı da 4. düzeye çıkarmalıyız. Hayal olmadan fikir olmaz, fikir olmadan ise insanlığın yararına olacak projeler çıkmaz. Hayal en kıymetli hazinedir. Bir araba, bir uçak, bir telefon önce hayalle ortaya çıkmıştır. Bu manada çocuklarımızın hayallerini çok önemsiyoruz. Belediyemizde kurduğumuz Proje Geliştirme Birimi çocuklarımızın hizmetindedir. Projelere belediye olarak destek veriyoruz" diye konuştu.

ÇOCUKLAR HAYALLERİNİ ANLATTI
Daha sonra mikrofonu Başkan Genç'ten alan çocuklar, birbirinden ilginç fikir ve hayallerini dile getirdi. Kimisi uçan araba hayal etti, kimisi araçların kaza yapmadan önce sinyal alıcısı sayesinde durmasını kurguladı. Farklı hayallerin konuşulduğu etkinlikte çocuklar, görünmez adam, ışınlanma, ev işlerini yapan robotlar gibi fikirler paylaştı. Çocukların hayallerini tek tek dinleyen Genç, bu etkinliklerin devam edeceğini ve hayalleri kitaplaştıracaklarının müjdesini verdi.

 

Son Güncelleme: 05.06.2016 15:02
Anahtar Kelimeler:
öğrenciKitapBaşkanHayal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.