banner388

Başkan Demir esnaf ve vatandaşla bir arada! Randevu almadan ulaşabilirsiniz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek randevu almadan ulaşabileceklerini ifade etti. 

Başkan Demir esnaf ve vatandaşla bir arada! Randevu almadan ulaşabilirsiniz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek randevu almadan ulaşabileceklerini ifade etti. 

31 Ağustos 2019 Cumartesi 15:16
Başkan Demir esnaf ve vatandaşla bir arada! Randevu almadan ulaşabilirsiniz

Esnaf gezisinde vatandaşlarla bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Her zaman dediğim gibi, kapımız size açık. Randevuya bile gerek kalmadan bize ulaşabilirsiniz" dedi. 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Bankalar ve Necip Bey Caddelerinde esnafı ziyaretinde bulundu, vatandaşlarla selamlaştı. Yerel seçimlerde söz verdiği üzere esnafın her zaman yanında olduğunu vurgulayan Mustafa Demir, "Henüz can bedendeyken, sorumluluk üzerimizdeyken, ayrım yapmadan, daima siz hemşehrilerimizin yanında ve hizmetinde olacağız" diye konuştu. 

KAPIMIZ HER DAİM AÇIK

Bankalar Caddesi’nden başladığı esnaf ziyaretini Necip Bey Caddesi’nde sürdüren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Samsunlu hemşehrimerimizin taleplerini dinleyip çözüme kavuşturacağız. Biz bunun için bu görevdeyiz. Gerek sosyal medyadan, gerekse belediyemize gelerek bizlere ulaşabilirsiniz. Her zaman dediğimiz gibi, randevu almanıza gerek yok. Kapımız vatandaşlarımıza sonuna kadar açık" şeklinde konuştu. 

REFAH SEVİYESİ EN YÜKSEK ŞEHİR

Görevde bulunduğu süre boyunca herkesin daha mutlu, sorunsuz bir şehirde yaşaması için çaba sarf edeceklerini ifade eden Mustafa Demir, "Samsun’un genel sorunlarını biliyoruz. Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak bu sorunları ortadan kaldırarak şehrimizi Türkiye’nin refah seviyesi en yüksek şehirleri arasına taşıyacağız" ifadelerini kullandı. 

Ziyaret ettiği esnaf ve karşılaştığı vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Demir, bu tür ziyaretleri her zaman gerçekleştireceğini de sözlerine ekledi. 
Öte yandan, Saathane Meydanı’nda yıllardır araç trafiğine kapalı olan yolun açılmasıyla birlikte hareketliliğin arttığını belirten esnaf ise Başkan Mustafa Demir’e teşekkür etti. Her 2 cadde esnafı ayrıca Başkan Demir'in sık sık ziyarette bulunmasından dolayı duydukları memnuniyeti getirdi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kemal yuce 2019-08-31 19:35:07

sayenizde karadenizin kasabasi haline geldik..refah seviyesi yuksek sehir haline gelmisiz sizin refah duzeyinizden bahsediyorsaniz haklisiniz..bizimki yerlerde surunuyor demir efendi..

Avatar
Kar 2019-08-31 15:59:33

Hadi oradan kadayıfın altı yandı

Avatar
Canik 55 2019-08-31 17:09:44

Sayın Demir, bakanlığını da yapmış olduğun bu iktidarın yönettiği 17 senede refah düzeyini 17. sıradan 42. sıraya geriletmişken Bakanlığın döneminde yapmak isteyip de yapamadıklarını Belediye Başkanlığın döneminde nasıl başarıp Kent'in refah düzeyini yükselteceksin? Kargalar duymasın lütfen!

Avatar
Yüksek Lisans Mezunu İşsiz Samsun Çocuğu 2019-08-31 16:17:05

En refah şehir? Bizim neden haberimiz yok

Avatar
Samsunlu 2019-08-31 18:55:40

SamSun suç ortalamasında ilk 5 de
Valiyle kol kola geziyorsunuz bırakın poz vermeyi çalışın çalışın biriniz 2 milyonluk arabayla geziyor biriniz 600 milyarlık arabayla geziyorsunuz çok merak ediyorum Siz ne iş yapıyorsunuz

Avatar
la 2019-09-01 08:53:26

Sayenizde çöpten yiyoruz

Avatar
sefer 2019-09-01 14:08:25

samsun Suriyeliler için refah düzeyi en yüksek şehir oldu.....

Avatar
ALI 2019-08-31 16:02:25

MUSTAFA BEY ONCE ALACAMIN YOLLARINI YAPTIR YARIN GULESE ET YEMIYE GELME