banner388

Başkan Demir'den alt yapı incelemeleri

 Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Polatlı Bulvarı’ndaki asfalt çalışmalarını inceledi.

Başkan Demir'den alt yapı incelemeleri

 Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Polatlı Bulvarı’ndaki asfalt çalışmalarını inceledi.

02 Haziran 2020 Salı 18:44
Başkan Demir'den alt yapı incelemeleri

 Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsunspor alt yapı tesisleri ve Polatlı Bulvarı’ndaki asfalt çalışmalarını inceledi. Çalışmaları inceleyen Demir, yetkililerden bilgi aldı.

NORMALLEŞME SÜRECİYLE BİRLİKTE AÇILDI

Başkan Demir, İlkadım ilçesi Polatlı Bulvarı'nda yapılan 2,6 kilometrelik asfalt yol ile sinyalizasyon çalışmalarını inceleyip 1 Haziran itibariyle normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte açılan Batıpark’ı da gezdi.

ÜRETEN BİR ŞEHİR OLMAK İÇİN

Bölgedeki vatandaşlarla sohbet eden Başkan Demir, vatandaşları sosyal mesafe ve maske kullanımı konusunda da dikkatli olmaya davet etti. Sonra da Samsunspor’un yapımı devam eden alt yapı tesislerine gidip buradaki çalışmalar hakkında kulüp yetkililerinden bilgi alan Başkan Mustafa Demir, “Burası gençlerimizin spor yapması ve yetenekli olanlarının Türk futboluna kazandırılması için önemli bir alan olacak. Futbolda ithal eden değil üreten bir şehir olmak için attığımız bu adımların meyvelerini kısa zamanda alacağımızı düşünüyorum. Samsunspor, alt yapısından yetiştireceği yetenekli sporcularla Türk futbolunda hak ettiği noktaya gelecektir” dedi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aaaa 2020-06-03 09:47:37

maşAllah fen işleri güzel çalışıyor. Allah yardımcıları olsun