banner388

Başkan Demir " Biz varız ve emrinizdeyiz"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 'Sektör Buluşması Toplantısı'na katıldı. Toplantıda, koşulları yeterli olmayan imalat firmalarını sevindirecek açıklamalarda bulundu.

Başkan Demir " Biz varız ve emrinizdeyiz"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 'Sektör Buluşması Toplantısı'na katıldı. Toplantıda, koşulları yeterli olmayan imalat firmalarını sevindirecek açıklamalarda bulundu.

05 Ekim 2019 Cumartesi 17:44
Başkan Demir " Biz varız ve emrinizdeyiz"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Mobilyacı İş Adamları Derneği'nin (MOBİD) her ay düzenlediği 'Sektör Buluşması Toplantısı'na katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Demir,"Samsun mobilya sektörü geçmişte Türkiye'nin önemli imalat noktalarından birisiydi. Şehrimiz ciddi imalat potansiyeli ve pazar payına sahipti. Zaman içinde İnegöl gibi imalat kümelenmesi noktasında atılım yapamadığı için durağanlık yaşadık. Önümüzdeki 4,5 yılda, sizlerle ortak hareket edip istişarede bulunarak sektörle ilgili neler yapabileceğimizi ortaya koymak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu ay Tabiat Parkı'nda gerçekleştirilen toplantıya katılan  Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Başkan Vekili Nihat Soğuk, MOBİD Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Eker düzenlenen kahvaltı sonrasında sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Samsun'un mobilya sektöründe geçmişteki yerinin büyük olduğunu belirten Demir,"Samsun mobilya sektörü geçmişte Türkiye'nin önemli imalat noktalarından birisiydi. Şehrimiz ciddi imalat potansiyeli ve pazar payına sahipti. Zaman içinde İnegöl gibi imalat kümelenmesi noktasında atılım yapamadığı için durağanlık yaşadık. Önümüzdeki 4,5 yılda, sizlerle ortak hareket edip istişarede bulunarak sektörle ilgili neler yapabileceğimizi ortaya koymak istiyoruz" dedi.

"BİZ VARIZ VE EMRİNİZDEYİZ"

MOBİD ile ortak çalışmalar yapacağını belirten Demir, “Teknoloji, bilimsel gelişmeler, AR-GE ve inovasyon gibi konularda emek veren iş insanlarımız var. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak ne gerekiyorsa yapacağız. Sizinle müşterek hareket ederek yarının vizyoner bakış açısıyla modern mobilya sanayisinin yer aldığı bir alan oluşturalım. Yeri tespit edip tahsis veya satın alınmasından sonra bize görev düşecek. Ulaşım arterleriniz birlikte alanı planlayalım. Yolunu, alt yapısını hazırlayalım. Gerekli ruhsatlarınızı da verelim. Özetle, biz hazırız ve emrinizdeyiz." şeklinde konuştu.

Son olarak Demir,iş adamlarından kümelenme merkezi için talep edecekleri alan büyüklükleri belirlemelerini isteyerek Samsun'un yakın gelecekte üretim ve pazarlamada önemli yerlere geleceğini kaydetti.
 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Öyleyse Aziz Işık Bulvarının hali ne 2019-10-06 00:47:17

Aziz Işık Bulvarı yarım bırakılan yaya kaldırımıyla,öğrencilerin araçlar arasında can pazarı yaşaması, etrafı çöp ve moloz pislikleriyle imdat diye bağırıyor.Dilerim söz değil sorunları çözersiniz.

Avatar
caner cansiz 2019-10-06 21:41:39

senden once giden yandasinin biraktigi borclarini ode hacizleri kaldir yaninda disardan getirdigin yandaslarini da al geldigin yere git

Avatar
Kerim 2019-10-07 05:27:28

İnovasyon promosyon negavasyon icraat hikaye...Esnafın anası ağlamış dicem ağlicak anasını kalmadı ki bırakın yeni sahayı yok yrni dükkan yok yeni yerleşim esnafın sırtından vergi yükünü kaldırın gerisini esnafa bırakın...