banner388

Başkan açıkladı: Görürsem yıkarım

Samsun'da ilçe belediye başkanı o yapıları gördüğü yerde yıkacağını söyledi.

Başkan açıkladı: Görürsem yıkarım

Samsun'da ilçe belediye başkanı o yapıları gördüğü yerde yıkacağını söyledi.

07 Eylül 2017 Perşembe 17:11
Başkan açıkladı: Görürsem yıkarım

Samsun haber - Samsun'un Kavak ilçe Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, kaçak yapılarla mücadele çalışması başlattı. İlk yıkım ilçenin turizm açısında en önemli merkezi haline haline gelen Çakallı'da yapıldı. Konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Başkan Sarıcaoğlu, "Görev sürem içinde hiçbir zaman kaçak yapılara göz yummadım. Bundan sonra da yummayacağım. Ruhsatsız binalarla mücadele her ne olursa olsun devam edecek. Bu konuda kesinlikle geri adım atmayacağız. Bizim hedefimiz çağdaş ve modern bir Kavak'ı oluşturmak yoksa kimsenin evini kafasına yıkmak değil" dedi.

"GÖZ YUMMAYIN"

Kavak halkını kaçak yapılarla mücadeleye davet eden Başkan Sarıcaoğlu, "Biz mücadelemizi etkin bir biçimde sürdürüyoruz. Ancak her an her yerde olamayacağımız içinde kaçak yapılaşma ile mücadelede Kavaklılara da büyük görev düşüyor. Duyarlı bir vatandaş olarak kaçak yapıya asla göz yummayarak ilgili birimleri uyaralım. Böyle bir şeye göz yummak olası bir kazaya ve can kayıplarına da ortak olmaktır. Bu bilinç içinde kaçak yapı ile mücadelede halkımızın da desteğini yanımızda görmek istiyoruz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aylapaloğlu 2017-09-08 00:32:06

YARGITAYIN YIKIM KARARI VAR YIKAN YOK Atakumda bahçelerimiz açık hava barı oldu ,iki bld yargı dedi kazandık 2011 de yargıtay yık dedi ama uygulayan olmadığı gibi diğer bahçelerimizde sökülüp işgal edilirken Büyükşehir ve Atakum zabıtaları bir saat seyretti müdahale etmediler bizler teslim edildik 100 lerce insan bahçelerimizde 02 lere kadar ses bir km den duyuluyor canımzı yakan vede yaktıranlara haklarımızı haram edip ilahi adalete verdik tecelli eder zaman aşımı yok ER VEYA GEÇ şu an saat 01 e geliyor ses bir km den duyuluyor ama kimse ilgili yetkili duymuyor verdiğimiz vergi yol su elektrik gibi geri döndü ettiğimiz şikayetler ceza olarak senmi şikayet edersin birimleri çekersin felsefesi

Avatar
tanaykut 2017-09-08 02:12:59

Ben kava'ğa yerleşmeye karar verdim başkan affetmiyo kaçak yapılaşmayı atakumun sahil boyu kaçak yapılaşma otoparklarımız bahçelerimiz caddeler yıkan yok bakan yok hergeçen günde artıyo evlerde duramıyoz gürültüden uyku haram oldu polise telefon ediyom büyükşehir zabıtanın numarasını veriyo zabıta oralı bile olmuyo yıkamıyolar bari zabıtalarına söz geçirselerde huzur bulsak