banner388

Başbakan Yardımcısı Samsun’u tebrik etti

Başbakan Yardımcısı Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik etti.

Başbakan Yardımcısı Samsun’u tebrik etti

Başbakan Yardımcısı Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik etti.

25 Aralık 2017 Pazartesi 12:58
Başbakan Yardımcısı Samsun’u tebrik etti

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Samsun Ulaşım A.Ş. yurt dışından 3 bin 850 TL’ye ithal ettiği hız sensörünü 750 TL’ye üretti. Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ise bu üretimi yapan Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik etti.


Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Hükümetimiz, kamu alımlarını yerli sanayinin ve teknolojinin gelişmesine katkı sağlayacak bir sanayi politikası aracına dönüştürüyor. #Samsun’da 850 avroluk hız sensörünü 750 liraya ürettiren Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik ediyorum” dedi.

Aynı zamanda SAMULAŞ hız sensörünün Türkiye’de üretilmesiyle 150 bin TL tasarruf sağladı.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2017-12-25 13:12:10

Sizin yapamadığınızı üç tane yiğit, vatansever, çalışkan Türk mühendisi yaptı. Hadi teşvik edin Zerreba verdiğiniz ödüllerden bu mühendislere de verinde alem delikanlı görsün.

Avatar
Alp 2017-12-25 21:00:19

150 bin tl tasarruf etseler nolcakki 50 milyon euro rüşvet alan eski bakan halen dışarda savcı korkudan ifadeye bile çağıramıyr..bu yorumuda yayınlayacak gazetede olacağını sanmıyrm