banner388

Bakan Varank'tan Samsun'a OSB alanı müjdesi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Samsun'da çeşitli açılış ve ziyaretlere katılırken müjdeyide verdi. Samsun'a yeni yapılacak OSB alanı ile ilgili detayları Bakan Varank duyurdu.

Bakan Varank'tan Samsun'a OSB alanı müjdesi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Samsun'da çeşitli açılış ve ziyaretlere katılırken müjdeyide verdi. Samsun'a yeni yapılacak OSB alanı ile ilgili detayları Bakan Varank duyurdu.

16 Temmuz 2021 Cuma 15:24
Bakan Varank'tan Samsun'a OSB alanı müjdesi

OSB ALANI MÜJDESİ

Samsun’a yapılan yatırımlardan bahseden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, “Cumhurbaşkanımızın ve davasının arkasında Canik dağları gibi dimdik duran Samsun’a, sadece belediyemiz değil hükümetlerimiz de muazzam yatırımlar yaptı. Son 19 yılda tarımdan şehirciliğe, sağlıktan eğitime, enerjiden spora kadar birçok alanda Samsun’a 43 milyar liraya ulaşan yatırımlar gerçekleştirdik. Biz de Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak, Karadeniz sanayisinin lokomotifi Samsun’un kapasitesini artırmak için çalışmaya devam ediyoruz. Bugün itibarıyla şehrimizde yaklaşık 10 bin kişiye istihdam imkanı sağlayan 6 OSB bulunuyor. Samsun sanayisinin gelişmesi için şehrimizin büyük bir beklentisinin olduğunu biliyoruz. Başta vekillerimiz, valimiz, belediye başkanlarımız olmak üzere tüm yetkililer, inanın her ay Samsun’un yeni OSB’si için beni arıyorlar. Bugün geldiğimiz noktada bir müjdeyi vermek istiyorum. Tersaneler bölgesinde yer alan 266 hektar büyüklüğündeki yeni OSB alanının yer seçimini 5 Temmuz itibarıyla kesinleştirdik. Kuruluş protokolünün Valilik onayıyla gönderilmesinden sonra OSB tüzel kişiliğe kavuşmuş olacak. Sonrasında da hızlı bir şekilde etüt, plan ve proje çalışmalarını başlatacağız. Şehrimize yüksek teknolojili, katma değerli ve çevreci yeni yatırımlar, yeni başarılar kazandıracak yeni OSB’nin şimdiden Samsun’a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakki ordulu 2021-07-17 06:16:54

secim gezileriniz baslamis ama gidicisiniz..size artik su yok ..

Avatar
huseyin canik 2021-07-17 05:54:57

biraz duzelmis hocanin yaninda cok komik duruyordu ey gidi gunler ey...:))

Avatar
Vatandaş 2021-07-16 18:19:18

Lütfen gelmeden önce şu trafik sorununu çözün yada gelmeyin inananın ızdırap oluyorsunuz yeter artık:!

Avatar
yerli oto 2021-07-17 00:05:12

Samsuna kurtuluşun 100.yılında yerli oto fabrikasını neden vermediniz. her yatırım marmara ve egeye sonra göçten şikayet ediyorsunuz. diğer bölgeler kalkınamıyor.

Avatar
Bünyamin 2021-07-16 20:47:51

İlk önce yolları yapınız, yollar arttık araç trafiğini kaldırmıyor, sayenizde bugün tüm trafik alt üst oldu

Avatar
Gözlemci 2021-07-17 00:13:17

Sayın bakanım Allah"ını seven Samsun'a geldiğinde merkezi ziyaret etmesin. Bugün 35 derece sıcakta işkence cektik. Samsun'da zaten yol yok birde sizin için onüne gelen kavsağı kesmişler. Böyle iş mi olur?

Avatar
ALİ 2021-07-17 10:14:08

Samsunda trafik sorunu varken bunlar ikinci plandadır biran önce yolların düzeltilerek akıcı hale gelmesi gerekmektedir. Bu çok geç kalınmış bir durumdur samsunun önceliği bu olması gerekmektedir.

Avatar
C.T 2021-07-18 09:07:21

Geldiğiniz gün trafiği kapattılar, zaten sabahtan beri çalışıyoruz akşam eve gidemedik, iş çıkışı saati yol kesmek nedir.