banner388

Bahadır Şahin iddialı geliyor!

BBP Samsun 1. sıra milletvekili adayı Bahadır Şahin Samsun'dan meclise milletvekili göndereceklerini ve tarih yazacaklarını söyledi.

Bahadır Şahin iddialı geliyor!

BBP Samsun 1. sıra milletvekili adayı Bahadır Şahin Samsun'dan meclise milletvekili göndereceklerini ve tarih yazacaklarını söyledi.

22 Nisan 2023 Cumartesi 15:46
Bahadır Şahin iddialı geliyor!

BBP'nin Samsun'da genç milletvekili adayı Bahadır Şahin Büyük Birlik Partisi'nin tarihinde Samsun'dan ilk kez milletvekili çıkaracaklarını ifade etti. Seçim çalışmaları boyunca Samsun halkından büyük bir teveccüh gördüklerini ve tüm BBP ailesi olarak büyük bir motivasyonla çalıştıklarını ifade eden Şahin; "Bundan önceki seçimlerden farklı olarak Cumhur ittifakıyla birlikte baraj sorunu olmadan seçimlere giriyoruz. Bu nedenle halkımız partimize gönül rahatlığıyla oylarını veriyor. Halkımızın ilgisi bizlerin üzerine çok daha büyük bir sorumluluk yüklüyor. Onların sevgisine layık olacağız." dedi.

"BİZ BU ŞEHRİN EVLADIYIZ"

Sahada genç siyasetçilere müthiş bir alaka olduğunu dile getiren Şahin; "Milletimiz siyasette yeni yüzler, genç isimler görmek istiyor. Her şeyden önce kendisini mecliste güçlü bir şekilde temsil edecek, meclise gittiğinde halkını unutmayacak siyasetçileri tercih ediyor. Biz bu şehrin evladıyız. Burada doğduk, büyüdük ve ekmeğimizi bu şehirde kazanıyoruz. Millet kendinden bir adaya sahip çıkıyor. Meclise onların helal oylarıyla gidersek içlerinden biri olarak vargücümle hizmet etmeye, emirlerine amade olmaya devam edeceğim." diye konuştu.
 
Büyük Birlik Partisi'nin Samsun'da ciddi bir potansiyele sahip olduğunu kendisinin de çok çalışarak bütün milletvekili adaylarıyla sahada olup son güne kadar mücadele edeceklerini sözlerine ekleyen Şahin; "Ben öyle inanıyorum ki kadirşinas Samsun halkı Rahmetli liderimiz Türkiye sevdalısı ve partimizin kurucusu Muhsin Yazıcıoglu'nun Samsun'da emanetine sahip çıkacaktır. " diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Samsun Haber Ajansı 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.