banner388

Bafra’nın eski başkanlarından referandum çağrısı

Bafra ilçesinde daha önceden belediye başkanlığı görevi yapmış isimler bir araya toplandı

Bafra’nın eski başkanlarından referandum çağrısı

Bafra ilçesinde daha önceden belediye başkanlığı görevi yapmış isimler bir araya toplandı

08 Nisan 2017 Cumartesi 17:24
Bafra’nın eski başkanlarından referandum çağrısı

Samsun Haber - Bafra Öğretmenevi’nde bir araya gelen isimler ortak basın açıklaması gerçekleştirdi.

16 Nisan günü yapılacak olan referandum oylamasına dikkat çekmek isteyen eski başkanlar cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine evet dediklerini ifade etti.

Koalisyon hükümetleri sona erecek

Getirilmek istenen sistemin çift başlılığın ortadan kaldırılmasında etkili olacağını belirten grup adına açıklama yapan Yaşar Buharalı, ‘’Ülkemiz yıllarca cumhurbaşkanları ile başbakanlar arasındaki yaşanan uyumsuzluklardan, anlaşmazlıklardan ve karar alınamamasından zarar görmüştür. Bu yapılacak olan referandumla koalisyon hükümetleri sona ermektedir. İstikrarlı ve tek başına hükümetler dönemi başlamaktadır. Sizler de biliyorsunuz ki, Türkiyemizin gelişmesi ve kalkınması hep istikrarlı tek parti hükümetlerinde olmuştur. Ve biliyoruz ki bir koalisyonlar ülkemize güç ve zaman kaybettirmiştir.

Siyasi istikrarın kalıcı hale gelmesi için evet diyeceklerini belirtti 

16 Nisan'da yapılacak olan referandumda millet olarak, geleceğimizi derinden etkileyecek tarihi bir karar aşamasındayız. Bizlere, güçlü ve büyük Türkiye idealimize doğru, millet merkezli siyasetin tecelli edeceği bir tercih sunuluyor. Ülkemizde siyasi istikrarın kalıcı hale gelmesi için evet diyoruz. Türkiye'de bir daha kimsenin darbe yapmaması için evet diyoruz. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile birlikte koalisyon hükümetlere son vermek için evet diyoruz. Bafra'da uzun yıllar siyaset yapmış kardeşleriniz olarak bugün, Türkiye'nin her zamankinden daha çok birlik beraberliğe ve istikrara ihtiyacı var. Büyük, güçlü ve istikrarlı bir Türkiye için kararımız güçlü bir evetti
 

Anahtar Kelimeler:
Bafra
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.