banner388

Bafra'da başarılı polislere ödül verildi

Samsun'un Bafra ilçesinde başarılı polis memurları ödüllendirildi.

Bafra'da başarılı polislere ödül verildi

Samsun'un Bafra ilçesinde başarılı polis memurları ödüllendirildi.

04 Kasım 2017 Cumartesi 14:15
Bafra'da başarılı polislere ödül verildi

Samsun haber - Samsun'un Bafra ilçesinde başarılı 46 polise teşekkür plaketi verilirken 7 ekibe çeyrek altın takdim edildi.

"MESAİ MEFHUMU GÖZETİLMEDİ"

Bafra İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci yaptığı açıklamada, "Bu önemli görevleri başarıyla yapabilmek için personelimin ailesiyle birlikte geçireceği istirahat zamanlarından dahi feragat ederek mesai mefhumu gözetmeksizin görevini yerine getirdiğini, göreve başladığım ilk günden bu yana görmekteyim. Buradan sizlerin huzurunda personelimin eş ve çocuklarına göstermiş oldukları sabır ve sonsuz destekten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

"TEŞEKKÜR EDERİM"

İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, “İlçe Emniyet Müdürümüz ve Kaymakamımız görevlerinde ön plana çıkan arkadaşları başarı belgesiyle ödüllendirdiler. Görevini layıkıyla yerini getiren tüm personel arkadaşlara teşekkür ederim” diye konuştu.

"OYNANAN OYUNLARI ÇÖZECEĞİZ"

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, “Bu tür organizasyonlar birlik ve beraberlik açısından önem arz etmekte. Bafra’da gerek vatandaşlarımız arasında gerek Bafra’daki yöneticilerimiz Baframız için üretmeye, geliştirme yolunda çalışmalarımız devam ediyor. Son 3-4 yıla baktığımızda ülkemiz bir cendereden geçirilmek isteniyor. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunların son 3-4 yılda dozu artmış durumda. İşte biz şu salonda göstermiş olduğumuz birlik ve beraberliğimiz sayesinde, Tüm ülkede göstermiş olduğumuz birlik ve beraberliğimiz sayesinde bu ülke üzerinde oynanan oyunları bir bir çözeceğiz. Ama en önemli husus şurada gösterdiğimiz birlik ve beraberliğimiz muhafaza etmekte” şeklinde konuştu.

30 TAZE KAN

Kaymakam Ali Fuat Türkel ise “Geldiğimde, ‘Bafra’yı asayişi düzgün bir şehir haline getireceğiz’ demiştim. Bunu yaparken de emniyetimiz, jandarmamız, adliyemiz, siyasi partilerimiz ile birlikte bu düşüncemizi gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Personelimiz az ama tüm personelimiz canla başla görev yapmakta. Çok yakında da Bafra’da emniyet teşkilatımızda görev yapmak üzere bekçi alacağız. Emniyetimize 30 taze kan gelecek" diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.