banner388

Atakumlular isyan etti: Üst geçit istiyoruz

Samsun'un Atakum ilçesinde yaşayan vatandaşlar isyan ederek üst geçit istedi.

Atakumlular isyan etti: Üst geçit istiyoruz

Samsun'un Atakum ilçesinde yaşayan vatandaşlar isyan ederek üst geçit istedi.

13 Mayıs 2017 Cumartesi 14:30
Atakumlular isyan etti: Üst geçit istiyoruz

Samsun haber - Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan Televizyon Sapağı'nda sık sık kazalar yaşandığı vatandaşlar yetkililerden yardım bekliyor. Bölgede yaşayan vatandaşlar kavşağa üst geçit ve MOBESE yapılmasını talep etti.

Hakan Demir yaptığı açıklamada "Ölümlü kazalar da oluyor burada. Biz buraya bir üst geçit istiyoruz. Arabamla geçerken bile çok korkuyorum. Arabamla geçerken bile yeşil yandıktan sonra 5 saniye daha bekliyorum. Çünkü çok tehlikeli bir yer" dedi.

Esnaf Salih Özdemir, "Buraya acil bir çalışma yapılması gerekiyor. İnsanlarımızın canı hiç yere gidiyor burada. Tedbir alınmasını istiyoruz. MOBESE veya üstgeçit yapılabilir. Yetkililere sesleniyoruz. Araçlar buradan kontrolsüz geçiyor. Kırmızı ışıkta geçiyorlar. Yayalar önemsenmiyor. Üç gün önce bir yayaya çarpıldı. Bugün de aynı şekilde. Esnaflar olarak destek olabiliriz. Yeter ki yetkililer bununla ilgili bir adım atsın" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 14.05.2017 20:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsunlu 2017-05-15 07:36:52

Benim anneannem 1969 yılında burda kamyon çarptı 39 yaşında rahmetli olmuş yıl 2017 aradan 48 sene nerdeyse yarım asır geçmiş hala aynı bi tanınmış kişinin akrabası yada yakını ölmüş olsa hemen dikerlerdi oraya bir üst geçit gerçekte içim sızladı .....