banner388
banner390
banner410
banner408

Atakum'da 10 ton et bağışı

Samsun'un Atakum ilçesinde belediyenin topladığı 10 ton civarındaki et, ihtiyaç sahibi 3 bin aileye dağıtılıyor.

banner269

Atakum'da 10 ton et bağışı

Samsun'un Atakum ilçesinde belediyenin topladığı 10 ton civarındaki et, ihtiyaç sahibi 3 bin aileye dağıtılıyor.

03 Eylül 2017 Pazar 16:34
Atakum'da 10 ton et bağışı

Samsun haber -  Samsun'un Atakum ilçesinde belediyenin başlatmış olduğu 'Paylaşalım Bayram Olsun' kampanyası ile yaklaşık 10 ton civarında et bağışı toplandı. Toplanan bu kurban etleri, Atakum Belediyesi’nde hazırlanıp paketlendikten sonra belirlenen ihtiyaç sahiplerinin kapılarına teslim ediliyor.

Başlatmış oldukları bu kampanya hakkında konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Geçtiğimiz yıl gibi bu yıl da 10 ton civarında et bağışı toplayarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak üzere paketledik. Kampanya kapsamında kurduğumuz ekiplerimiz dur durak demeden bu etleri hazırlıyor, paketliyor ve sahiplerine teslim ediyor. Bayramın son gününe kadar bağış almaya ve etleri vatandaşlarımıza ulaştırmaya devam edeceğiz. Bu yıl da 3 bin civarında sofraya kurban etini ulaştırmayı hedefliyoruz. Kurban bağışı yapmak isteyen ya da kurbanlık etlerden faydalanmak isteyen vatandaşlarımı günün her saatinde 444 40 55 numaralı telefondan ekiplerimize ulaşabilir" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Guest 2017-09-03 17:04:30

İnsan oğluna yapabileceğin en büyük iyilik evine ekmek götürmek için yollarda dilenmeyerek parasını bahçede yetiştirdiği sebzesibi satarak gecimini sağlayan kişilere dokunmaman başkan o zabıtaların bayram öncesi bamya satan yaşlı kadına yaptıklarını görseydin seninde için sızlardı o kadının gözlerinden dökülen yaşların hesabını umarım verirsiniz ama bir nebze sizin yerinize biz vatandaşlar olarak bedelini ödedik o teyzeye sen anca reklam yap sokağa çık biraz vatandaş halini gör

Avatar
aylapaloğlu 2017-09-04 03:00:06

ALLAH VERENLERDEN BİN RAZI OLSUN niyetleri kabul görsün pazarlarda sn zabıtalarıgörüyoruz azarlıyorlar bağırıyorlar mubarek ramazanda adam yere sebze koymuş nasıl azarlıyor tamam görevide azarlamak bağırmak niye köylü insan mazlum oluyor zaten sesini çıkarmıyor ben mudahale ettim öfkelenip sokaklarımız bar oldu git masaları kaldır diye.evet 25 yıl önce diktiğim bitkiler sökülürken iki bld zabıta aracı geldi izledi 1 saat gitti belediyeden proje gelecekmiş dükkanla ilgisi olmayan yan bahçe rogarımız betonlandı üstüne masalar atıldı binayı diz boyu lağım basıyor,214 sokaktan geçenler hala burun tıkıyor nerede o zaman görev aşkı denir kendilerini ilgilendiren durumlarda aradığımızdada acil durumlara bakıyoruz diyorlar ne gibi dediğimizde cevap alamıyoruz adaletlerinin kılıcı garibana olmasın herkese olsun bir çuval kestane koyan köylünün başına 3 zabıta dikilip hesap soruyorsa haklı olarak,bende haklarım ihlal edildiğinde hesabı sorulsun derim haklı olarak