banner388
banner390
banner410
banner408

Ankara'dan 23 madalyayla döndüler

Türkiye Atlama Şampiyonası’nda Samsun’u temsil eden sporcular 23 madalyayla döndü.

banner269

Ankara'dan 23 madalyayla döndüler

Türkiye Atlama Şampiyonası’nda Samsun’u temsil eden sporcular 23 madalyayla döndü.

27 Ekim 2021 Çarşamba 17:33
Ankara'dan 23 madalyayla döndüler

Şampiyonada 23 madalya kazanan 15 sporcu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i ziyaret etti. Ziyarette Başkan Demir, uluslararası yarışmalara katılacak milli sporculara başarılar diledi.
Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından 7-10 Ekim tarihleri arasında Ankara’da düzenlediği Türkiye Atlama Şampiyonası’na Samsunlu sporcular damga vurdu. Keçiören Etlik Olimpik Yüzme Havuzu’nda yapılan kule ve tramplen atlama şampiyonasına katılan Samsun Kule ve Tramplen Atlama Spor Kulübü’nden 15 sporcunun tamamı madalya kazandı. Yaş kriterlerine göre sporculardan 4’ü uluslararası yarışmalarda Samsun’u temsil edecek.
Şampiyonadan 10 altın, 9 gümüş ve 4 bronz olmak üzere 23 madalyayla dönen sporcular, Baş Antrenör Caner Keleş ve Yasin Muhammet Gündoğdu ile birlikte Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i ziyaret etti. Ziyarette şehri gururlandıran sporcuları tebrik eden Başkan Demir, ulusal ve uluslararası yarışmalarda şehri temsil edecek sporculara çeşitli hediyeler takdim edip başarılar diledi.
Samsun Kule ve Tramplen Atlama Spor Kulübü daha önce de 14 sporcu ile katıldığı Ahmet Öktü Sezonu Çanakkale Zafer Kupası’nda 7 altın, 2 gümüş, 5 bronz madalya kazanmıştı. 3 sporcu milli takım barajını geçerek Sırbistan Balkan Şampiyonası, Bulgaristan Sofia Diving Cup ve İtalya’da düzenlenen Roma Comen Cup’ta Türkiye’yi ve Samsun’u temsil etmişti.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.