banner388

Anakentspor Bayan Voleybol Takımında İmza Şov

Bu yıl Voleybol 2. Ligi’nde mücadelede bulunacak olan Samsun'un Büyükşehir Belediyesi Anakentspor'un Bayan Voleybol Takımı, 10 oyuncu ile imza şovu yaptı.

Anakentspor Bayan Voleybol Takımında İmza Şov

Bu yıl Voleybol 2. Ligi’nde mücadelede bulunacak olan Samsun'un Büyükşehir Belediyesi Anakentspor'un Bayan Voleybol Takımı, 10 oyuncu ile imza şovu yaptı.

11 Ağustos 2016 Perşembe 15:47
Anakentspor Bayan Voleybol Takımında İmza Şov

Ligi’ne çıkabilmek amacı ile çok iddialı bir kadro kurmaya başlayan Anakentspor’un Bayan Voleybol Takımı, dünyaca ünlü olan 2 milli oyuncudan sonra, ligin en iyileri arasında olan 10  voleybolcuyla toplu sözleşme imzalandı. Anakentspor’un Bayan Voleybol Takımı, Samsun’un Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenmiş olan imza töreninde Trabzon’un İdmanocağı’ndan Smaçör Deniz Hakyemez, İzmir’in Rota Koleji’nden Libero Pınar Eren, Beşiktaş’ın Orta Oyuncusu Aslı Türker, Balıkesir BŞB Orta Oyuncusu Ayşe Gürel, Salihli Belediyesi’nin Pasör Çaprazı olan Elif Boran, Eczacıbaşı’ndan Orta Oyuncu olan Aybüke Özdemir, Halkbank Pasörü Simge Yalçın birde 19 Mayıs’tan Çerağ Düzeltir ile sözleşme imzalandı.İmza töreninin ardından açıklama yapan Takım’ın Kaptanı Deniz Hakyemez, “Bu yıl takım olarak hedefimiz 1. Lig’e çıkabilmek. Lig’e çıkmak için de sağlam bir kadro oluşturuldu. Bizler, birbirimizi önceki yıllardan tanımaktayız. Antrenörlerimiz çok iyi ve tecrübeliler. İlk geldiğimiz günden bugüne çalışmalarımızı hiç ara vermeden devam ediyor. Şuan takım içinde her şey çok iyi. İnşallah sakatlanmadan başarılı bir sezon geçiririz ” dedi.



‘’EN KALİTELİ OYUNCULAR İLE ANLAŞTIK’’

En kaliteli oyuncuları renklerine bağlamış olduklarını dile getiren Anakent’in Spor Kulüp Başkanı Kadir Koçak, “Anakentspor’un Voleybol Takımı olarak, ilk hedeflerimiz doğrultusunda yapacağımız iyi transferleri yaptık. Daha önceden de yabancı oyuncular ile  sözleşme yapmıştık. Bugün ise ligde en kaliteli olan yerli oyuncularla anlaştık. Kulübümüz ile şehrimize hayırlı uğurlu olsun.Bizleri hedefe götürüp, kaliteli ve seyir zevki olan bir takım kurduk. Artık sonraki süreçte sporcularımızdan beklentimiz, bizleri hedefe götürüp disiplinli bir şekilde her zaman bizi temsil edip tutumlu davranışlar içerisinde olmalıdır. Bütün oyuncular beklentilerimizi karşılayacak kişiler. Transfer, bizim için şuan bitti. Artık sonra ki sonraki süreç içerisinde ligin başlamasına kadar transfer düşünmüyoruz. Lig başlamasından sonra gidişatın durumuna bakacağız. Hocalarımızın da raporları doğrultusunda durumu değerlendirebiliriz” diye konuştu.
Genç Milli Takım ve Avrupa Şampiyonası’na hazırlanmakta olan Selmin Karahan ile önceden sözleşme imzalanmış olan Nazlı Alkan imza törenine katılamadılar.


 

Son Güncelleme: 11.08.2016 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.