banner388

Alkollü şahıs 5 kere hastaneden kaçtı !

Samsun'da alkollü bir şahıs, 5 kez kaçtığı hastaneye tekrar götürüldü.

Alkollü şahıs 5 kere hastaneden kaçtı !

Samsun'da alkollü bir şahıs, 5 kez kaçtığı hastaneye tekrar götürüldü.

24 Temmuz 2020 Cuma 19:50
Alkollü şahıs 5 kere hastaneden kaçtı !

 Samsun'da sokakta yerde yatarken vatandaşlar tarafından 112'ye haber verilen alkollü şahıs, bir günde kaçtığı hastaneye 5. kez götürüldü.

TEDAVİYİ KABUL ETMİYOR


Samsun'da park ve bahçelerde ya da yol kenarlarında yatan 60 yaşındaki alkollü N.Ş., her defasında vatandaşların "Yerde yatan biri var" ihbarı üzerine ambulansla hastanelere sevk edilip her defasında da kaçarak görevli ekiplere zor anlar yaşatıyordu.

 Bugün İlkadım ilçesi Rasathane Mahallesi, Kale Mahallesi Anıtpark ve Fuar İçinde 4 kez ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastanelere sevk edildi. N.Ş., bugün 3 kez kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden, 1 kez de Gazi Devlet Hastanesi'nden tedaviyi kabul etmeyip kaçtı.

Fuar içinde yerde yatarken gelen ihbar üzerine sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan N.Ş., Gazi Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Vatandaşlar, 112 Acil Servis ekiplerini boş yere meşgul eden alkollü şahıs N.Ş. için bir çözüm bulunmasını istedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KY13 2020-07-25 05:54:51

İçsin, tedavi de olmasın... Kendi tercihi.
Fakat orada burada millete bulaşıp, yola falan atlayıp milleti belaya sokmasın yeter.