banner388
banner390
banner410
banner408

Alaçam’da bayram kutlaması

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta kutlanırken Samsun’da da çeşitli noktalarda etkinlikler düzenleniyor.

banner269

Alaçam’da bayram kutlaması

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta kutlanırken Samsun’da da çeşitli noktalarda etkinlikler düzenleniyor.

30 Ağustos 2017 Çarşamba 13:11
Alaçam’da bayram kutlaması

Samsun Haber - Bu etkinliklerin bir tanesi de Samsun’un Alaçam ilçesinde gerçekleştirildi. Alaçam’da günün anlam konuşmasını ilk olarak Jandarma Uzman Onbaşı Hakan Bekdemir yaptı. Konuşmasında “Ya İstiklal Ya Ölüm parolası ile başlayan muharebede elde edilen bu büyük zafer, Türk’ün bağrına dayanan hançerin ulusça sökülmesi, özgürlük ve haysiyetimizi yok etmek isteyenlerin dize getirilmesi destanıdır” dedi. 


Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 95. yılını kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz. Tarihi şanlı zaferlerle dolu yüce milletimiz, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasında gösterdiği eşsiz kahramanlıklarla, vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhuyla, verdiği mücadeleyle büyük zaferi kazanmış ve bize bu güzel vatanımızı emanet etmiştir. Bizler de emanet aldığımız vatanımızı her alanda en üst seviyelere çıkarmak için var gücümüzle birlik ve beraberlik içinde olmaya, ecdadımızın bize emaneti olan Cumhuriyetimizi hakkıyla muhafaza ve müdafaa ederek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği ‘muasır medeniyetler’ seviyesinin üzerine çıkma hedefine kararlılıkla ilerlemekteyiz.”dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.