banner388

Akay Narin Özel Yaşlı Bakım Merkezi Coşkulu Bir Törenle Açıldı

Sunduğu hizmetler ile ön plana çıkan Akay Narin Özel Yaşlı Bakım Merkezi çok sayıda protokol ve vatandaşın katılımlarıyla, coşkulu bir törenle açıldı.

Akay Narin Özel Yaşlı Bakım Merkezi Coşkulu Bir Törenle Açıldı

Sunduğu hizmetler ile ön plana çıkan Akay Narin Özel Yaşlı Bakım Merkezi çok sayıda protokol ve vatandaşın katılımlarıyla, coşkulu bir törenle açıldı.

24 Aralık 2022 Cumartesi 20:23

Samsun Çakırlar mevkiinde kurulan Akay Narin Özel Yaşlı bakım Merkezi Vali Zülkif Dağlı, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Atakum Ak Parti İlçe Başkanı ve beraberinde çok sayıda vatandaşların katılımlarıyla açıldı.

Vali Dağlı’nın açılış duasıyla başlayan tören, halk oyunları ve bakım merkezinde konaklayan yaşlıların ziyaret edilmesiyle sonra erdi.

Akay Narin Özel Yaşlı Bakım Merkezi Kurucusu AKAY NARiN şunları söyledi;

‘’Hayallerimin gerçekleştiği günlerden birisiydi, Özel Akay Narin Yaşlı Bakım Merkezi’nin açılmasından son derece mutluyum, çünkü bunlar benim aşama aşama projelerimdi, yerinde yaşlanmak, yaşlı bakımı, profesyonel yaşlı bakımı gerçekten hayallerimdi, hayallerimi bir planla, bir programlar çerçevesinde yapmak herkese nasip olmaz, bana nasip oldu, çok mutluyum, çok sevinçliyim, kuruluşumuzda 55 yaş ve üzerin yaşlılarımıza bakıyoruz. Gelecek olan misafirlerimizin hastalığı bulunması gerekiyor. Baktığımız hastalık gurupları genelde Demans, Alzaimher, ileri derecede Donatris dediğimiz yaşlanmaya bağlı yatalak bakımlar bunlara profesyonel bakımlar gerektiriyor, kadromuz profesyonel, personelimiz mevcut, daha öncesinden tecrübeleri ve donanımları olan personeller. Hastalarını, rahatlıkla güvenip gönderebilirler yaşlılarını. Bir ev ortamı, bir okul ortamı gibi, bir hastane ortamı gibi, güzel, bakımlı, profesyonel, planlı, sürecin yürüdüğü bir yeriz.Ayrıca konaklamalı fizik tedavinin yapıldığı Karadeniz’in tek bakım merkeziyiz.

Son Güncelleme: 24.12.2022 20:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.