banner388

Ak Parti Milletvekili Ersan Aksu Havza’yı ziyaret etti

Ak Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu Havza’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ak Parti Milletvekili Ersan Aksu Havza’yı ziyaret etti

Ak Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu Havza’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

13 Eylül 2023 Çarşamba 12:40
Ak Parti Milletvekili Ersan Aksu Havza’yı ziyaret etti

Havza ziyareti kapsamında ilk olarak Ak Parti Havza İlçe Başkanlığını ziyaret eden Ak Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu’yu burada Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı ile partililer karşıladılar.

Ak Parti İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından Ak Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı ve beraberindekiler Havza Muhtarları Derneği tarafından düzenlenen istişare toplantısına katılarak burada muhtarlar ile bir araya geldiler.

Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin Aksu ve beraberindekilere ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek; “ Mahallelerimize hizmetlerin ulaşması konusunda sizler taleplerimizi doğrudan iletmek önemli bir konu.”dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı ise toplantının hayırlara vesile olmasını temenni etti.

MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel’de Cumhur İttifakı ortağı olarak çalışmalara destek verdiklerine değinerek; “Öncelikli amacımız ittifak ortağımız birlikte halkımıza hizmet etmek. Bunun içinde birlik ve beraberliğimizi arttıracak olan değerlendirme toplantılarını daha sık yapmak öncelikli hedefimiz.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise Havza Belediyesinin ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde yapmış olduğu hizmetler hakkında muhtarlara bilgiler vererek; ““ Türkiye Yüzyılında bölgenin ekonomik ve sosyal anlamda yüksek değeri olacak olan ilçemize hizmet etmenin yoğun çabası içerisindeyiz. İlçemizde hayata geçirilen ve hayata geçirilecek olan projelerimiz için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bakanlarımız, milletvekillerimiz ve emeğe geçen herkese teşekkür ederim.”dedi.

Programda son olarak konuşan Ak Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu Havza'nın şifa kaynağı, kaplıcası ve  organize sanayi bölgesiyle üretim ve istihdam merkezi haline gelme yönünde ilerlediğini ifade ederek; “ İlçemizi daha üst noktalara taşınması için üstün gayretle çalışıyoruz ve çalışcağız. Havza OSB alan genişleme çalışmaları tamamlandığında 20 bin dekarlık alanı ile Karadeniz’in ve ülkenin en büyük OSB’lerinden biri haline gelecek. Buna bağlı olarak ilçede yaşanacak olan nüfus artışını göz önüne alarak hizmetlerimize devam ediyoruz.”dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu konuşmaların sonunda mahalle muhtarlarının taleplerini dinledi.

Milletvekili Aksu ve beraberindekiler program kapsamında daha sonra Havza Ticaret ve Sanayi Odasının (TSO) ziyaret ederek burada Havza TSO Başkanı Erkan Acar ve yönetim kurulu ile bir araya gelerek ilçedeki sanayici ve iş insanlarının taleplerini dinledi.

İlçedeki Madeni İşler, Kahveciler ile Bakkal ve Bayiler Esnaf Odalarını da ziyarete den Aksu ve beraberindekiler daha sonra Havza OSB’yi ziyaret ederek burada üretime başlayan ve kurulumu devam işletmelerde incelemelerde bulundular.

Aksu ve beraberindekiler program kapsamında  önceki dönem Belediye Başkanı Murat İkiz’i de ziyaret ettiler.

Havza OSB ziyaretinin ardından tarihi Kurt Köprüyü ziyaret eden Ak Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu burada Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile bölgenin turizme kazandırılması için yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Ak Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu Havza programı kapsamında son olarak Ak Parti Havza İlçe yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.