banner388

AK Parti Aday Adayları Bir Araya Geldi

AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, 27.Dönem Milletvekilliği Aday Adayı olan 103 kişiyi basına ve partililere tanıttı.

AK Parti Aday Adayları Bir Araya Geldi

AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, 27.Dönem Milletvekilliği Aday Adayı olan 103 kişiyi basına ve partililere tanıttı.

04 Mayıs 2018 Cuma 12:20

Samsun haber - AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, 27.Dönem Milletvekilliği Aday Adayı olan 103 kişi bugün basına ve partililere tanıtıldı. Yaptığı konuşmada adaylara tavsiyeler veren Başkan Karaduman, “27.Dönem Milletvekilliği tercihinde aday olarak partimize tam destek veren çok kıymetli aday adayı abilerimiz, kardeşlerimiz tanıtım toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Kıymetli arkadaşlar 24 Haziran ülkemiz için tarihi bir karardır” dedi.

“Çalışmalarımıza hız kazandırdık”

24 Haziranın tarihi bir karar olduğunu ifade eden Başkan Karaduman, “Bu tarihi kararın ne kadar önemli olduğunu hepiniz bilincindesiniz ve bu tarihi kararın tüm seçmenlere anlatılması hususunda da tüm teşkilatımıza ve partimize destek olmak için aday adayı oldunuz. Bizler de kongrelerimizi yeni tamamladık. Mart ayı itibari ile İl Kongremizi ardından Kadın ve Gençlik Kolları Kongrelerimizi tamamladık. Teşkilat çalışmalarına başlamıştık. Cumhurbaşkanımızın 24 Haziran tarihini genel seçim tarihi olarak açıkladığı günden itibaren çalışmalarımıza hız kazandırdık” diye konuştu.

“Bizler sandık kurulu üyelerimizi bile belirledik”

Seçimin 24 Haziran olarak belirlenmesinden sonra çalışmalara başladıklarını söyleyen Karaduman, “AK Parti kurulduğu günden itibaren önündeki her seçime en hızlı şekilde hazırlanan bir partiyiz. Bir seçim bittiğinde hemen ardından diğer bir seçime hazırlanan bir partiyiz. 24 Haziran tarihi açıklandığı günden itibaren tüm teşkilatlarımız mahalle teşkilatlarımız ve Sandık Kurulu üyelerimizin de belirlenmesiyle hızlı bir çalışma yapıldı. Birçok parti daha Cumhurbaşkanı adayını dahi belirleyememişken bizler sandık kurulu üyelerimizi bile belirledik. Hatta bunlarla iletişime geçerek sandık çalışmaları yapmaya başladık” diye ifade etti.

“CHP Adayını bugün açıklayabildi”

CHP’nin aday açıklamasını geç yaptığını ifade eden Karaduman, “Cumhuriyet Halk Partisi bugün ancak Cumhurbaşkanı adayını açıklayabildi. Bizim Samsun’dan toplamda 103 aday adayı başvurumuz oldu. Bunlardan 21 tanesi kadın, 11 tanesi engelli, 9 tanesi 25 yaş altı kardeşimiz olmak üzere toplamda 103 arkadaşımız bu çok önemli seçim için biz de varız dediler” şeklinde konuştu.

Haber: Müberra TAŞÇI Kameraman Oğuzhan Yüksel

Son Güncelleme: 04.05.2018 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erbey 2018-05-04 12:52:15

eyüp güler bile aday adayı Allah Samsunumuza acısın ve sahip çıksın inşAllah