banner388

38 bin taraftar önünde herkes bitti derken

Süper Lig’in 30.haftası nefes kesen bir derbiye sahne oldu. Kazanan ise çıkmadı

38 bin taraftar önünde herkes bitti derken

Süper Lig’in 30.haftası nefes kesen bir derbiye sahne oldu. Kazanan ise çıkmadı

08 Mayıs 2017 Pazartesi 09:16
38 bin taraftar önünde herkes bitti derken

Süper Lig’de 30.hafta belki de ligin kaderini etkileyecek olan bir maça sahne oldu.

38 bin taraftar önünde gelen son dakika golü

Sahasında Fenerbahçe’yi konuk eden Beşiktaş, büyük bölümünde üstün olduğu maçta 90 + da kendi kalesine attığı golle sahadan beraberlikle ayrıldı. Maçın genelinde iyi futbol ortaya koyan siyah beyazlılar girdiği bir çok gol pozisyonunda yararlanamadı. 38 bin taraftarı önünde ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında baskılı bir oyun anlayışıyla sahada yer alan siyah beyazlılar Fenerbahçe’ye Emenike’nin kaçırdığı gol dışında pozisyon vermedi. 

Herkes maç bitti derken

Maçın son 5-6 dakikasına 9 kişi eksik giren sarı lacivertliler herkes maç bitti derken Kjaer’in ceza sahasına yaptığı orta ile puan kaybedildi denilen maçtan beraberliği kurtarmayı başardı. 

Bu sonuçla Beşiktaş, en yakın takipçisi Başakşehir’le arasındaki puan farkı 2’ye çıktı. Fenerbahçe ise şampiyonlar ligine katılma mücadelesinde ligin son haftasına girilirken umutlarını büyük ölçüde azalttı
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.