banner388
banner390
banner410
banner408

19 Mayıs ilçesinde Ülkü Ocakları açıldı

Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde düzenlenen törenle Ülkü Ocakları açıldı.

banner269

19 Mayıs ilçesinde Ülkü Ocakları açıldı

Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde düzenlenen törenle Ülkü Ocakları açıldı.

16 Nisan 2018 Pazartesi 15:59
19 Mayıs ilçesinde Ülkü Ocakları açıldı

Samsun haber - Ülkü Ocakları 19 Mayıs İlçe Başkanlığı 2008 yılında kapatılmasının ardından düzenlenen törenle 10 yıl sonra tekrar açıldı.

Açılış törenine Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Taner Tekin, 19 Mayıs MHP İlçe Başkanı Mustafa Selçuk, 19 Mayıs MHP Belediye Encümeni Musa Altun, 19 Mayıs MHP eski İlçe Başkanı Murat Küçük, 19 Mayıs Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Seven, 19 Mayıs Ziraat Odası Başkanı Bayram Konuş, 19 Mayıs Esnaf ve Kredi Kefalet Odası Başkanı Tuncay Karaosman, Pazar Mahallesi Muhtarı Halil Akyüz başta olmak üzere Ülkü Ocakları il ve ilçe yöneticileri, MHP il ve ilçe yöneticileri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. 

Ülkü Ocakları 19 Mayıs İlçe Başkanı Aslan Kösef yaptığı açıklamada, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının nişanesi kurtuluş meşalesinin timsali anlamlı gün 19 Mayıs'ı kendisine isim edinmiş, Samsun'un güzide ilçesinde, nice ülkü devleri nice dava arkadaşları yetiştirmek, topluma huzur ve güvenlik tesis edecek bireyler yetiştirme ilkesini kendine düstur edinmiş, Kutlu davamız Ülkü yolunun meşalesini burada yakmaktan, Ülkü davasının bayrağını gururla dalgalandırmaktan şeref duyarız. Bizlere bu şerefi ihsan eden Öncelikle İl başkanım sayın Yalçın Altıntaş ve yönetimine teşekkürü borç biliriz. Aylardır uğraşlarımızla çabalarımızın nihayeti olarak 19 Mayıs halkının ve kutlu davamızın hizmetine bu ocağı açmak için gösterilen özverinin fazlasını bu sancağı en üste çıkarmak için göstereceğiz. Zalim insanların korkusu olacak bu şanlı ocağın açılışında sizleri aramızda görmek bizleri gurur ve heyecanlandırdığı gibi bizlere cesaret ve bilinç aşılamıştır. Bendeniz Aslan Kösef bundan gayrı bu ocağın bir neferi verilen sorumluluk gereği başkanı yine verilen vicdan görevi sonucu kiminin abisi kiminin kardeşiyim, nihayi olarak herkes bilmelidir ki: bizler bu görevi en bilinciyle yapmak için gece gündüz bundan evvel nasıl çalıştıysak bundan sonra da aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Katılımlarınızdan dolayı şükranlarımı sunar Türk dünyasına hayırlı olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ederim" dedi.


Yapılan konuşmaların ardından hizmet binası kurdelenin kesilmesiyle açıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sasa 2018-04-16 18:42:52

çay nekadar olacak??

Avatar
Mehmet Karataş 2018-04-16 21:41:25

Sasa rumuzlu arkadaş sen olaya vakıf olamamışsın bu saatten sonrada anlamana gerek yok Engizde çay ocağı çok oralara takıl.

Avatar
Engizli 2018-04-17 08:30:26

10 yıllık değil 10 kişilik özlemdir o.
200 kişi yürüyüş yaptı.iclerinde 10 tane Engizli yoktu.

Avatar
samsunlu 2018-06-07 23:13:15

Yaşasın ÜLKÜ OCAKLARI