banner388

Bazı kızlarımız büyürken sürekli namusunu koru baskısı yaşadığında, bu namus koruma iç güdüsü evliliğe de yansıyıp kasılma, eşini itme ve ilişki sırasında ağlama krizlerine neden olmaktadır. Mesela geçen hafta başvuran hastamız daha 3 aylık evliydi, kariyerinde çok başarılı olmasına rağmen çocukken yaşadığı o baskı dolu ortamdan sıyrılamamış ve eşiyle bir türlü birlikte olamıyordu. 

Babası çok sinirli biriymiş, annesine çok kötü davranırmış ve kızlarına da sürekli namuslu olun uyarısı yapar ama kendisi eşini de aldatırmış. Bu ortamda birçok şeyi başaran ve mesleğinde yükselen genç kadın, ancak evliliğinde adeta küçük bir kız çocuğuna dönüşüyor, her ilişki denemesinde ağlıyordu. Eşinin artık umudu kalmamış 3 ayda pes etmişti, nasıl tedavi olacaktı ki? İnanası gelmiyordu ! 

Kadın çaresiz hissettiği bir zamanda eşini ikna ederek muayenehaneden içeri girdiler ve daha ilk seansın sonunda kızın gözlerinde umut ışığı belirmişti. Artık o çaresiz küçük kız değildi. Ayakları yere basan güçlü bir kadındı. Eşinin şaşkınlığı ise görülmeye değerdi... Umut her zaman ve her durumda vardır. Yeter ki adım atın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.