banner388
banner390
banner410
banner408

Bakanlıktan saldırıya kınama

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Afganistan'da yapılan silahlı saldırı kınandı.

banner269

Bakanlıktan saldırıya kınama

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Afganistan'da yapılan silahlı saldırı kınandı.

19 Ekim 2018 Cuma 00:10
Bakanlıktan saldırıya kınama

Dışişleri Bakanlığı, Afganistan’da Kandahar Valisinin başkanlığında, Kararlı Destek Misyonu Komutanın da katıldığı bir toplantı sırasında düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybetmesini kınadı.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Afganistan'da bugün Kandahar Valisinin başkanlığında, Kararlı Destek Misyonu Komutanın da katıldığı bir toplantı sırasında meydana gelen saldırıda Kandahar Emniyet Müdürü ve İstihbarat Şefinin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişinin hayatlarını kaybettiği üzüntüyle öğrenilmiştir. 

Afganistan'da barış ve istikrar sağlanması yönündeki çabaları akim kılmayı amaçlayan bu saldırıyı kınıyoruz. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyor, yaralılara acil şifa temenni ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.