banner388

Avrupa’da Sabuncu Baba Sezonu

1 Nisan 2016’da vizyona girdikten sonra Türkiye’de çok büyük ilgi gören “Somuncu Baba Aşkın Sırrı” adlı film Avrupa’da da gösterime giriyor.

Avrupa’da Sabuncu Baba Sezonu

1 Nisan 2016’da vizyona girdikten sonra Türkiye’de çok büyük ilgi gören “Somuncu Baba Aşkın Sırrı” adlı film Avrupa’da da gösterime giriyor.

26 Mayıs 2016 Perşembe 14:24
Avrupa’da Sabuncu Baba Sezonu

Somuncu Baba Aşkın Sırrı’ 1 Nisan 2016 günü Türkiye’de başlayan serüvenine Avrupa’nın 3 önemli ülkesinde peş peşe gala yaparak türk sinema tarihinde bir ilke imza atacak. 26 Mayıs Avusturya Bregenz, 28 Mayıs Almanya Solingen ve 29 Mayıs Fransa Paris. AKDER- Sanat X ve Yunus Emre Enstitüsünün yardımlarıyla 28 Mayıs 2016’da Saat 17.00 de, Solingen’de gerçekleştirilecek Galaya filmin yönetmeni Kürşat Kizbaz, Başrol oyuncusu Furkan Palalı, Emin Olcay ve Altan Gördüm ’ün katılacağı ve filmin izleyicilerle buluşturulacağı bildirildi.
Almanya Aksaraylılar Derneği (AKDER) Başkanı Rasim Çetin, tüm Aksaraylıları filmin galasına davet ederek, “28 Mayıs 2016’da Saat 17.00 de Solingen’de yanınızdayız. ’Somuncu Baba Aşkın Sırrı’ Filminin Galası Almanya’nın Solingen şehrinde gerçekleşecek. Aksaray’ımıza ait bu güzel filmimiz, Almanya Aksaraylılar Derneği AKDER, Sanat X ve Yunus Emre Enstitüsünün organizesiyle Avrupa’daki vatandaşlarımızla buluşuyor. Tüm sanatseverleri ve Aksaraylı kardeşlerimizi galaya ve filmi izlemeye davet ediyoruz” dedi.
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise, filme verdikleri desteklerinden dolayı Almanya Aksaraylılar Derneği’ne ve Avusturya Aksaraylılar Derneği’ne teşekkür etti.

Son Güncelleme: 28.07.2016 11:18
Anahtar Kelimeler:
BabaVizyonAvrupaSomuncu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.