banner388

Semih Narin, Karadeniz'in en kapsamlı bakım merkezini anlattı 

Akay Narin Özel Bakım Merkezi Sorumlu Müdürü Semih Narin, Karadeniz'in en kapsamlı bakım merkezi olan kurumlarından bahsetti.

Semih Narin, Karadeniz'in en kapsamlı bakım merkezini anlattı 

Akay Narin Özel Bakım Merkezi Sorumlu Müdürü Semih Narin, Karadeniz'in en kapsamlı bakım merkezi olan kurumlarından bahsetti.

10 Mayıs 2024 Cuma 12:45

Semih Narin kurum hakkında şu bilgilere verdi: 

İsmim Semih Narin, Akay Narin Bakım Merkezi sorumlu müdürü olarak 2011 yılından beri görev yapmaktayım. Kendim emekli öğretmenim. Eşimin de vasıtasıyla kurumda sorumlu müdür olarak görev yapıyorum.  

Kuruluşumuz, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı 7 gün 24 saat görev yapan bir kurumdur. Kuruluşumuz meslek elemanları, sağlık elemanları, bakım elemanları, aşçımız ve branşlar personelleri ile görev vermektedir.  

Kuruluşumuzda meslek elemanı olarak psikolog, sosyal çalışmacı, fizyoterapistler ve bakım elemanları yeterli düzeyde olup her türlü hasta bakımı hizmetini üstlenmiş bulunmaktayız.   

Kuruluşumuzda 96'sı ruhsal 98'i bedensel olmak üzere 194 yatak kapasiteli olup bütün misafirlerimizin hizmetlerini biz sunmaktayız. Onların her türlü yeme, içme, barınma ve hastaneyle ilgili varsa şayet tedavilerini biz yapmaktayız.  

Kuruluşumuzda fizik tedavilerle ilgili olarak fizyoterapistlerimiz bulunmakta her türlü fizik ve tedavilerini bu arkadaşlarımız sayesinde yine bakım hizmeti alan kişilere vermekteyiz.  

Bu vesileyle yine kurum içerisinde Halk Eğitimin bize vermiş olduğu öğretmenlerimiz vasıtasıyla halk oyunları, görsel sanatlar, müzik öğretmeni, spor öğretmenleri vasıtasıyla da burda hizmet alan arkadaşlarımıza onların bütün ihtiyaçlarını karşılamak suretiyle bakımlarıyla ilgili ve ruhsal bünyeleri ile ilgili her türlü tedavilerini üstlenmekteyiz.  

Kurumumuz 12 dönüm arsa üzerine kurulmuş olup 11 dönüm bahçesi mevcuttur. Yine kurumumuzun 2 katı ruhsal ve bedensel engelli olmak üzere iki birime verilmiştir. 

Kuruluşumuz her türlü imkanı bakım hizmeti alan değerli misafirlerimize vermektedir. Onların her türlü ihtiyaçlarını karşılamaktayız.  

Amacımız, onların yaşam kalitesini yükseltmek ve onlara bu imkanları sunmaktır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.