banner388

Tabura Hain Havan Saldırısı : 1 Şehit

Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki tabura düzenlenen havan saldırısında bir askerimiz şehit oldu.

Tabura Hain Havan Saldırısı : 1 Şehit

Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki tabura düzenlenen havan saldırısında bir askerimiz şehit oldu.

21 Mayıs 2016 Cumartesi 17:27
Tabura Hain Havan Saldırısı : 1 Şehit

Alınan bilgilere göre, PKK üyeleri tarafından Şemdinli Tekeli Taburu’na havan saldırısı düzenlendi. Saldırıda Gaziantep Şahinbey nüfusuna kayıtlı olan sözleşmeli er Cuma Akalın şehit oldu. Bölgede operasyon sürüyor.

TSK'DAN AÇIKLAMASI

Türk Silahlı Kuvvetleri ile Hakkari ili Şemdinli ilçesi Mirgesev Dağı Üs Bölgesine bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından düzenlenmiş olan silahlı saldırı sonucu bir askerin şehit olduğunu açıkladı.
TSK'dan yapılan açıklamada, "21 Mayıs 2016 Cumartesi günü Hakkari ili Şemdinli ilçesi Mirgesev Dağı Üs Bölgesine bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız saat 15.05’te şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu hain saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz" denildi. 
 

Son Güncelleme: 06.06.2016 18:09
Anahtar Kelimeler:
SaldırışehitTaburHavan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.