banner388

Meteoroloji’den Yağış Uyarısı

İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Akdeniz ile Orta Karadeniz'de kuvvetli yağış beklendiği yetkililer tarafından bildirildi.

Meteoroloji’den Yağış Uyarısı

İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Akdeniz ile Orta Karadeniz'de kuvvetli yağış beklendiği yetkililer tarafından bildirildi.

23 Mayıs 2016 Pazartesi 14:41
Meteoroloji’den Yağış Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yurdun belirli bölgelerini etkisi altına alacağı akşam saatlerine kadar (21:00 TSİ) İç Anadolu'nun doğusu (Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat, Nevşehir, Aksaray, Karaman, Niğde, Kayseri, Sivas, Çankırı'nın doğu ilçeleri) ile Çorum, Mersin, Adana ve Osmaniye çevrelerinde yağışların devam edeceğini bildirildi. Yarın (Salı) sabah saatlerine kadar Tokat, Ordu ve Giresun çevresinde yerel olarak yağışların kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Yıldırım ve Dolu Yağışı Uyarısı
 
Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda sağanak yağışla birlikte yıldırım ve dolu bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamalarda "Doğu Anadolu Bölgesinin kuzeydoğu kesimlerinde (Erzurum'un doğusu, Kars, Ağrı ve Ardahan çevrelerinde) gök gürültülü sağanak yağış beklenmekte. Yağışla birlikte yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklar da beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi. 
 

Son Güncelleme: 23.05.2016 15:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.