banner388

Giresun Şehidini Karşıladı

Mardin'in Nusaybin İlçesinde Meydana Gelen Hain Terör Saldırısında Şehit Olan Uzman Çavuş Memleketi Giresun'a Getirildi

Giresun Şehidini Karşıladı

Mardin'in Nusaybin İlçesinde Meydana Gelen Hain Terör Saldırısında Şehit Olan Uzman Çavuş Memleketi Giresun'a Getirildi

26 Nisan 2016 Salı 09:42
Giresun Şehidini Karşıladı
ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ SÜLEYMAL KUL MEMLEKETİ GİRESUN'A GETİRİLDİ

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, bölücü terör örgütü tarafından yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Süleyman Kul'un naaşı, memleketi Giresun’un Yağlıdere ilçesine kilometreler uzunluğundaki konvoy eşliğinde getirildi.

ÖCÜNÜ ALACAĞIZ BİZ DE ŞEHİT OLACAĞIZ

Şehit Süleyman Kul'un cenazesi, Yağlıdere ilçe girişinde binlerce insan tarafından karşılandı. 3 Nisan’da şehit olan Uzman Çavuş Bekir Kelleci’nin de hemşehrisi olan Uzman Çavuş Süleyman Kul’un görev bölgesine gitmeden önce silah arkadaşının ailesini son kez ziyaret ettiği ve şehit Kelleci'nin eşyalarını getirdiği, ziyaret sırasında ‘Öcünü alacağız biz de şehit olacağız’ dediği öğrenildi.
Şehidin cenazesi hastane morgundaki katafalka konduktan sonra hastane önünde kurulan taziye çadırında ailesi ve yakınları taziyeleri kabul etti.

HASAN GÜNAYDIN TESELLİ ETMEYE ÇALIŞTI

Şehidin ailesini Yağlıdere Kaymakamı Hasan Günaydın teselli etmeye çalıştı.
Şehit Uzman Çavuş Süleyman Kul’un cenazesi bugün öğle namazı sonrasında Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından yapılacak törenle ilçenin Sınır köyünde toprağa verilecek.


 
 
Son Güncelleme: 26.04.2016 10:20
Anahtar Kelimeler:
şehitTaziyeCenaze
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.