banner388

Bodrum’da Deniz Sezonu Hareketlendi

Muğla Bodrum’da yaz sezonunun gelmesiyle yerli ve yabancı turistler sahil kenarlarına adeta akın etti.

Bodrum’da Deniz Sezonu Hareketlendi

Muğla Bodrum’da yaz sezonunun gelmesiyle yerli ve yabancı turistler sahil kenarlarına adeta akın etti.

25 Mayıs 2016 Çarşamba 14:21
Bodrum’da Deniz Sezonu Hareketlendi

Bodrum’da hava sıcaklığının hissedilir derecede yükselmesiyle birlikte yaz sezonu resmen açıldı. Turizm cenneti Bodrum’a turistlerin gelmesiyle ilçe deyim yerindeyse kaynamaya başladı. İlçede yerli ve yabancı turistler sahillere akın etti. Hava sıcaklığının zaman zaman 28 dereceye kadar ulaşmasıyla vatandaşlar denizin keyfini çıkardı. Kumbahçe, Gümbet, Bitez sahilleri başta olmak üzere bütün sahiller yerli yabancı turistlerle dolup taştı. İlçedeki hareketlilik esnafın yüzünü güldürürken, otellerdeki boş odalar yerini turistlere bıraktı. Bodrum çarşısında ise turistler alışveriş yapmayı ihmal etmedi.
Bodrum esnafı geçen yıllara göre bu sene turist sayısının az olduğunu belirterek, “Şu anda az sayıda turist var ama okulların kapanmasıyla birlikte sezonu tam olarak açacağız. Bu yıl umutluyuz. Şimdilik gelen gemiler ve az sayıda bulunan yerli ve yabancı turist var. Ama sezon açılırsa uzun bir yaz geçireceğiz gibi düşünüyoruz” şeklinde konuştular.
 

Anahtar Kelimeler:
BodrumYazTuristSezon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.