banner388

Yeni Müftü Göreve Başladı

Ordu'da yeni müftü göreve başladı

Yeni Müftü Göreve Başladı

Ordu'da yeni müftü göreve başladı

06 Şubat 2017 Pazartesi 17:17
Yeni Müftü Göreve Başladı

Ordu'da yeni müftü göreve başladı. Ordu ili yeni müftüsüne kavuştu. Daha önceden Zonguldak'ta görevini sürdüren Mürsel Öztürk, yeni görevi Ordu'da göreve başladı.

Ordu İl Müftülük salonunda devir teslim töreni düzenlenirken, toplantıya  Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral, Gümüşhane İl Müftüsü Ercan Aksu, İl Müftü Yardımcısı ve Müftü Vekili Mesut Öztürk, İl Müftü Yardımcıları İsmail Geyim, Seyfullah Çakır, ilçe müftüleri ve müftülük personeli katıldı.

Müftülük bürokratik bir hizmet değildir

Devir teslim töreni Yenimahalle Camii İmam-Hatibi Yusuf Karataş’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra göreve yeni başlayan Mürsel Öztürk, yaptıkları görevlerin bürokratik bir hizmet olmadığı söylerken “Diyanet İşleri Başkanlığı Cumhuriyet döneminin de en köklü kuruluşlarından biri olduğunda hiç şüphe yoktur. Müftülükler Diyanet İşleri Başkanlığının taşradaki il müdürlükleri değildir. Onun için sorumluluğumuz fazladır. Sırtımızdaki cübbe bütün vücudumuzu kaplar. Sarığımız en küçük bir lekeyi kabul etmez. Hizmetlerimiz asla boşluk kabul etmez. Bir öz eleştiri olarak 15 Temmuz hain işgal girişiminde başat rol oynayan terör örgütü FETÖ’nün dini duyguları kullanarak palazlandığını unutmamamız gerekiyor. İrşat, davet ve tebliğ görevimize Başkanlığımızın misyonuna uygun olarak Ordumuzda bulunan din gönüllüsü kardeşlerimizle beraber devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.