banner388

Bir toplumun birlik e ve beraberlik içinde olabilmesi mükemmel bir olgudur. Bizim toplumumuzda birlik içinde olmayı zaten sahip olduğumuz kültürümüzde değerleri mevcuttur. Mensubu olduğumuz İslam dini ve milli değerlerimiz bir olun kardeş olun diyor.

Batılılaşma serüvenine takıldığımızdan bu yana kendi değerlerimizden hızla kopar olduk. Kopmanın da ötesinde kendi değerlerimize isyan bireyler olduk.

Sürekli bir ( ÜST AKIL ) tarafından kamplaştırılan bir toplum olduk. Efendim neymiş Demokrasinin GEREĞİ fikir ayrılıkları olmalıymış. Çok partili hayat çağın gereği imiş. MİŞ  MİŞ MİŞ………

Ama ne olursa olsun toplum bölünmeli, biri diğerini ötekileştirmeli ve mutlaka bir çatışma nedeni oluşturulmalıdır Bu düzen bu sistem böyle geldi böyle gidiyor. .aslında böyle gitmemeli.

Siyaset arenasında şu garipliklere bir bakalım, göz atalım. Seçim zamanı değilken en ağır ithamlar tenkitler, belden aşağı vurmalar doludizgin devam ediyor Siyasiler böyle davranınca taraftarları olan halk katmanları da ister istemez onlara ayak uyduruyorlar.

Örneğin ittifaklar. Yıllarca toplumu gererek kavga edeceksin bundan nemalanacaksın. Tüm siyasi partiler için söylüyorum devlet kasasından mali yardımında alacaksın oh ne güzel beleş siyaset. Kendi üyelerini yap aidatlarını topla her birey inandığı davasına canı gönülden hizmet den bireyler olsunlar.

Dağdaki terörist  iniyor milletvekili oluyor devletten kendisi maaşını alıyor partisi de devletten yardım alıyor. Ne güzel memleket değil mi? Sevsinler senin demokrasini. Üstüne üstlük birilerde bunları olur ki mağdur olurlar diye şemsiye altına alıyor aman yavrucuklar ıslanmasın. İttifaklar biraz da zoraki nikâha benziyor

İnsanlar fikriyatını ve inancını beğenmediği kişi ve kişilere çaresiz bırakılarak oy vermeye mecbur ediliyor. Bu irade gasbıdır.Bunu bu kadar günü kurtarmak için allayıp pullayıp abartmayalım..

1980 öncesi sağ –sol çatışmalarını körükleyip binlerce vatan evladının ölmesine sebep olanlar daha sonra bir araya gelip  ‘ BARIŞ ÇAĞRISI ‘ yapmışlardı. Sanki yeni buluğa ermişlerdi.

SEÇİMİN KERAMETİNE BAKIN Kİ KİMLER KİMLERLE BİR ANDA SARMAŞ DOLAŞ OLABİLİYORLAR. YER DEĞİŞTİREBİLİYORLAR.BİRİSİ DE KALKTI HANGİ ÜST AKILA HİZMET EDİYORSA BAĞIMSIZ ADAY OLDU O KADAR MÜSBET İMKANLARI BIRAKTI EN İMKANSIZIN SEÇTI.

Ne yapacak efendim gün gelir bu fedakârlık ı değerlendirilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.